Už v pátek se na tovačovském hřišti bude hrát od osmi nohejbalový turnaj firem O pohár starosty města.

Odpoledne v 16 hodin pořádá Komise pro rodinu na hřišti Pod břízami akci Zasaď si svůj strom i s doprovodným programem. Sobota začne v půl deváté v kostele slavností svatého Václava, patrona farnosti a města. Na nádvoří zámku v 15 hodin počne hrát Varmužova cimbálovka a slovácký krúžek Svatobořice – Mistřík.

V zámeckém parku se v 18 hodin rozezní violoncellové struny přerovského kvarteta Arrhytmia a o hodinu a půl později si přijdou na své milovníci rockové hudby.

Neděle

V neděli od 9 hodin už bude připraven jarmark i výstava drobného zvířectva a výstava zahrádkářů, do toho všeho bude hrát Věrovanka a Hatě, v 11 vystoupí taneční orchestr z Lipníku Leopardi, ve 13 hodin skupina Plavci s Honzou Vančurou.

Ve 14 hodin dojde na předávání výročních cen města a ve 14.30 vrcholí kulturní program koncertem Pavla Nováka. Souběžně se na hříšti Pod břízami sehrají ve 14 a v 16 hodin dvě mistrovská utkání tovačovských žáků a mužů. V rámci hodových slavností bude vždy od 10 do 17 hodin otevřen zámek i Spanilá věž. 

SOUVISEJÍCÍ: Když na tovačovské hody, tak parním vlakem