Od konce června do čtvrtku 14. září si musejí hledat lidé bydlící nad Přerovankou náhradní parkování. Úplná uzavírka Kainarovy ulice je totiž na parkoviště za touto budovou nepustí.

„V této ulici se cesty dočkají nového asfaltového povrchu, bohužel ti, kteří zde bydlí se po dobu oprav nedostanou na parkoviště, náhradní parkoviště nemáme,“ informovala Iva Ratiborská z přerovského magistrátu.

Sérií oprav prochází také ulice Na Hrázi.

„Do 15. července zde platí úplná uzavírka kvůli převedení části odpadních vod,“ sdělila Iva Ratiborská.

Do 23. července, a poté od 7. do 31. srpna, bude v této ulici uzavírka pokračovat – konkrétně od domu s popisným číslem 5 až po odbočení vlevo na Skopalovu ulici. Opravy kanalizace v různých úsecích této ulice proběhnou také od 24. července do 6. srpna i od 18. července do 22. září.

Od poloviny prázdnin se uzavře Klivarova ulice.

„Od 1. srpna se začne s opravami průjezdu a dvorního traktu v této ulici. Dotkne se to tedy především lidí, kteří zde bydlí, protože v dvorním traktu nebudou moci parkovat,“ dodala Iva Ratiborská. Omezení se dotkne domů s popisným číslem 1, 3 a 5. 

Škodova ulice bude v těsném sousedství průpichu. Před domem číslo 11 se ve čtvrtek 27. července sejdou odborníci, kteří se chtějí zapojit do soutěže o návrh.
Jak bude vypadat okolí plánovaného průpichu? Město čeká na návrhy