Volby do sněmovny začínají za

Nahrávám odpočet ...
VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Triky, rady, nápady na něco dobrého. Šéfkuchař Jaroslav Klár ON-LINE

Olomoucký kraj – Jak by měla vypadat špičková regionální gastronomie? Nakolik se zvyšuje kvalita českých restaurací? Co by měl umět prvotřídní šéfkuchař?

13.5.2015
SDÍLEJ:

Šéfkuchař Jaroslav Klár při on-line rozhovoru se čtenáři DeníkuFoto: DENÍK/Petra Pášová

Nejen na tyto otázky jste se ptali přímo toho nejpovolanějšího.

Speciálním hostem on-line rozhovoru Deníku byl šéfkuchař olomouckých restaurací Lobster a Atmosphere Jaroslav Klár, který o víkendu představí své umění veřejnosti na Garden Food Festivalu v Olomouci.

V neděli od 13 hodin se na hlavní scéně festivalu Jaroslav Klár utká v prestižním kuchařském souboji se Zdeňkem Pohlreichem.

Na vaše otázky Jaroslav Klár odpovídal ve středu 13. května od 15 hodin.

ON-LINE rozhovor najdete ZDE

Profil Jaroslava Klára

Šéfkuchař restaurace Lobster a Atmosphere v Olomouci.
Jako šéfkuchař vedl již několik špičkových restaurací, a to také v Itálii, kde se zrodila jeho láska k italské gastronomii.

Šéfkuchař Jaroslav KlárPravidelně se účastní stáží v luxusních pražských michelinských restauracích, kde sbírá inspiraci k vytváření zajímavých a lahodných pokrmů podle trendů nejmodernější gastronomie.

Jaroslav Klár je také účastníkem vyhlášených českých i zahraničních soutěží, odkud si přivezl již několikrát vítězství a nespočet ocenění.

Jako své poslání vidí předání svých zkušeností mladším kuchařům a učňům, to aby byla v Olomouci zachována kvalitní gastronomie, která je srovnatelná s úrovní gastronomie v hlavním městě.

Je lektorem Olomouckého kulinářského institutu.

Motto: Chci, aby lidé jedli kvalitní jídlo.
Zdroj: Garden Food Festival Olomouc

Autor: Redakce

13.5.2015 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto.
AUTOMIX.CZ
3

Absurdní šikana? Český řidič platil pokutu za překročení rychlosti o 1 km/h

Ilustrační foto.
1

Chodec neměl v mlze reflexní prvky, srazilo ho auto

Výlov v Tovačově je tady! Hradecký rybník zve na rybí dobroty i atrakce

Ochutnávky rybích specialit, atrakce pro děti a především prodej živých ryb. Nejen na to se mohou těšit ti, kteří dorazí v sobotu 21. a neděli 22. října na tradiční výlov Hradeckého rybníku v Tovačově.

4. kolo soutěže O nejkrásnější svatební pár Deníku pro rok 2017

Prsten za 15 tisíc korun od zlatnického mistra Zbyňka Zimčíka z ateliéru Filip v Uherském Hradišti a dva krásné romantické pobyty v hotelech Starý zámek Napajedla a Spa hotel Lanterna. Právě o tyto atraktivní ceny se hraje v dalším ročníku oblíbené soutěže Svatební pár Deníku.

V Hranicích se představily nové elektrobusy. Podívejte se

Představení nových elektrobusů, které mají městu Hranice zajistit čistší ovzduší a ekologičtější dopravu, proběhlo na Masarykově náměstí ve čtvrtek 19. října. Mimo představení nových vozidel byly k vidění i elektrická auta nebo starý autobus.

Dluhonské mosty čeká výměna, uzavřou je už za tři týdny

Omezení pro řidiče, ale i zaměstnance firem v bezprostřední blízkosti staveniště bude znamenat náročná výměna dvou mostů nad železniční tratí v Dluhonské ulici v Přerově. Mosty se uzavřou už za tři týdny - přesně šestého listopadu. Firma má na zhotovení díla šestapadesát týdnů.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení