Předchozí
1 z 6
Další

Lenka Hýnarová, pracovnice ve školství

Lenka Hýnarová, pracovnice ve školstvíLenka Hýnarová, pracovnice ve školstvíZdroj: Veronika VojáčkováJe to moc dobré. Sešla se tu spousta lidí, a i počasí krásně vyšlo. Zatím nejlepší byla Mňága a Žďorp, ale i páteční program byl velmi dobrý. Nejvíc se mi na programu líbí, že je rozmanitý a opravdu každý si najde to svoje.

Pavel David, obchodní zástupce

Pavel David, obchodní zástupcePavel David, obchodní zástupceZdroj: Veronika VojáčkováPáteční program byl skvělý a líbil se mi moc. V sobotu jsem na hody sice šel, ale vidím na pódiu stále stejné tváře jako každý rok. Myslím, že by bylo dobré program příští rok trochu více obměnit.

Václav Havlík, pracovník v médiích

Václav Havlík, pracovník v médiíchVáclav Havlík, pracovník v médiíchZdroj: Veronika VojáčkováSám za sebe říkám, že se mi to líbí, ale je trochu víc rockové, než bych chtěl. Na druhou stranu však vidím, že program odpovídá poptávce a lidé si to moc užívají. Já bych ale příští rok uvítal něco víc popovějšího.

Lukáš Faltus, kuchař

Lukáš Faltus, kuchařLukáš Faltus, kuchařZdroj: Veronika VojáčkováKrásný program a skvělé počasí. Nemám moc co dodat, tento rok se velmi vydařil. Jsem tu podruhé a určitě přijdu zase.

Jitka Němečková, personalistka

Jitka Němečková, personalistkaJitka Němečková, personalistkaZdroj: Veronika VojáčkováMňága a Žďorp je moje oblíbená kapela, tak jsem velmi ráda, že tu hraje. V pátek jsem na hody nešla, ale bydlím kousek, tak jsme je slyšeli z okna a všichni zněli moc dobře. Takže jsem s programem spokojená.