„V Miss OK nejde jen o vnější krásu, jde také o talent a schopnosti, které v sobě dívka má. V projektu je ale zejména důležité zapojení studentů a talentů středních škol, kteří se aktivně podílí na přípravách a průběhu soutěže. Studenti díky tomuto zapojení získají cennou praxi ve svém oboru, kterou v budoucnu využijí,“ vysvětluje ředitel soutěže Roman Štěpánek.

„Děvčata, studenti, talenti, neváhejte se přihlásit a ukažte, co ve vás je. Reprezentujte svou školu na semifinále a svůj kraj na finále v Mikulově,“ vybízí Štěpánek.

Miss OK 2018 Nelly Urbánková na koupacím biotopu v Litovli
Miss OK šla do plavek a pod sprchu. Krásnou Nelly jsme fotili na koupališti

Miss OK je kombinace krásy, umu, talentu a velkých talentů. Máte se opět na co těšit.

„Pokud víte o někom, kdo by na této soutěži neměl jako partner chybět, neváhejte nás kontaktovat na facebooku, instagramu nebo prostřednictvím mailu, který je uvedený na webových stránkách,“ doplňuje Štěpánek.

Miss OK 2018 v Besedě v Otrokovicích.
OBRAZEM: Středoškolačky bojují o korunku Miss OK

Čtyři castingy, čtyři galavečery

Letos nás čeká opravdu nabitý program. Miss OK nikdy nebyla větší a napínavější. Čtyři castingy, čtyři tematické galavečery v krajských městech a jedno velkolepé finále, které se již podruhé bude konat v krásných prostorech mikulovského zámku, a to 1. června 2019.

Casting pro Olomoucký kraj bude probíhat v OC Olomouc CITY 19. ledna 2019 a přihlásit se na něj je možné pomocí formuláře na webových stránkách www.missok.cz.

Přihlašování bude možné také přímo na místě v den konání castingu. Aktuální informace sledujte na facebooku Miss OK (@OpravdovaKrasa) a instagramu (missok_2019). 

Krajské finále MissOK 2018 v olomouckém NH hotelu - vítězka Nelly Urbánková z olomouckého Gymnázia Čajkovského zcela vpravo
MissOK se v Olomouci stala gymnazistka Nelly