Každý čtvrtek soutěžíme o dárkové koše v hodnotě tisíc korun.

Steaky, paštikami a klobásami oceníme každý týden jednoho vítěze.

Otázku na pátý soutěžní týden najdete už ve čtvrtečním tištěném vydání vašeho Deníku 19. května.

Podmínkou výhry je osobní převzetí koše v prodejně Mitrovsky Angus v Galerii Šantovka v Olomouci.

Koš pro výherce do firmy Mitrovský Angus

Koš pro výherce do firmy Mitrovský Angus

Biohovězí z pastvin a bez chemie

Jak si udělat doma steak a nemít z něj tvrdou podrážku?

Základem je chutné, vyzrálé maso, které teď nabízí nově otevřený obchod Mitrovsky Angus v olomoucké Galerii Šantovka.

Maso a masné výrobky jsou z vlastního volně paseného chovu Aberdeen Angus, maso je vyzrálé a rozbourané v ekologickém provozu bez jakékoliv chemie.

Obchod s balíčky masa a voňavými uzeninami zákazníci najdou v nejnižším patře nákupního centra.

Mitrovsky Angus tam svůj vůbec první obchod mimo domovskou Vysočinu otevřel před několika dny.

„V Olomouci nabízíme vyzrálé hovězí bio maso, jak steaky, tak maso pro běžné kuchyňské zpracování, ale také klobásky, sušené maso nebo paštiky. Vše v biokvalitě," představuje sortiment Aleš Hatlák, ředitel skupiny Mitrovsky Angus.