Deset půvabných středoškolaček z celého Olomouckého kraje vybrala porota pro semifinále, které určí, která z dívek bude mít šanci utkat se o letošní titul Miss Opravdová krása.

Olomoucký semifinálový galavečer bude 5. dubna hostit zámek ve Velké Bystřici. Další boje o finále čekají i Brno, Zlín a Plzeň.

Miss OK 2018 Nelly Urbánková na koupacím biotopu v Litovli
Miss OK šla do plavek a pod sprchu. Krásnou Nelly jsme fotili na koupališti

Eva Decastelo i promenáda v plavkách

Průběhem všech semifinálových večerů Miss OK provede moderátorská dvojice Eva Decastelo s Petrem Šimkem.

Těšit se můžete na choreografickou show vytvořenou na míru letošním účastnicím, znít budou specificky ztvárněné moderní písně a samozřejmě nebude chybět ani promenáda v plavkách.

"Dívky budou při nápaditých disciplínách muset prokázat notnou dávku improvizace a kreativity, protože konkurence je opravdu vysoká a korunku krásy může nakonec získat jen jedna. Letos jsme si dali záležet na tom, aby každé semifinále mělo noblesní atmosféru a konalo se v zajímavých prostorách," hlásí pořadatelé.

Stylové olomoucké semifinále na zámku ve Velké Bystřici se ponese v duchu Black&White.

Soutěž Miss OK již rozprostřela křídla prakticky přes celou Moravu a letos poprvé míří i do Čech. Kromě Olomouckého, Zlínského, a Jihomoravského kraje se totiž letošního ročníku zúčastní i studentky středních škol v Plzeňském kraji.

Finálový galavečer pak proběhne letos na Zámku Mikulov 1. června.

Podívejte se na loňské semifinále Miss OK v olomouckém NH hotelu

Vstupenky

Prodej vstupenek bude probíhat na místě, lepší je však si je zajistit s předstihem na webu MissOK.cz, kapacita sálu je omezená.