„Návštěvníci si mohou vybrat z bohaté nabídky piv, kterých bude na šedesát druhů. Raritou bude prezentace minipivovarů z různých koutů republiky, ale i ze zahraničí," přiblížil organizátor akce Jaroslav Urbanec. Největším lákadlem slavností je skupina Iné Kafe, která bude vrcholem odpoledního programu. Na její koncert se mohou posluchači těšit ve 21 hodin.

Iné Kafe i Morčata na útěku

Odpolední koncerty na hlavní scéně zahájí v 15 hodin kapela Maxim Turbulenc, od 17 hodin vystoupí populární Kroky Michala Davida, které ale tentokrát zahrají bez známého zpěváka.

„Až do 20. hodiny večer bude podium patřit kapele Cookies a ve 21 hodin zazní songy jako Ružová záhrada oblíbené punc rockové kapely Iné Kafe," doplnil Jaroslav Urbanec.

Od 22 30 hodin následovat další hudební lahůdka – skupina Morčata na útěku.

Na vedlejší scéně, která bude v blízkosti hlavní haly na výstavišti, se v průběhu odpoledne vystřídají rockové a metalové kapely.

Guláše i Doubledecker

K Přerovským pivním slavnostem patří neodmyslitelně také kotlíkové guláše a atrakce pro děti.

„Na výstaviště tentokrát přijede londýnský autobus Doubledecker, který zde bude mít svou road show. Za halou bude zase čekat vrtulník pro zájemce, kteří by se chtěli podívat na areál výstaviště z výšky," zmínil.

Pořadatelé očekávají velký zájem návštěvníků – během minulých ročníků prošly branami výstaviště tisíce lidí.