Na pódiu se postupně vystřídá hned několik souborů, například domácí Leo-expres, Veselá muzika z Ratíškovic Hanácké Prosének a mnoho dalších.

„Zpestřením bude představení polských partnerů projektu,“ lákají pořadatelé.

Pestrý program uzavře koncert slovenské dechové kapely Drietomanka, ta se na pavlovická prkna postaví ve dvacet hodin. Celým programem bude již tradičně provázet Karel Heger.

Během soboty si přijdou na své také děti, součástí akce je totiž také program Moravskoslezský hravý den. Ten bude rozdělen na tři části.

V první části budou připraveny stanoviště, které se zaměří na rozvoj hrubé motoriky dětí nebo koordinační stanoviště hudebního cítění. V další části si pak děti mohou zahrát deskové hry. (job)

Kdo je Václav Drábek? V 70. a 80. letech minulého století sklízela dechová hudba Záhoranka z Pavlovic u Přerova úspěchy nejen v naší republice, ale i v zahraničí, což za totality bylo obtížné. Za těmito výsledky stál nejen kolektiv dobrých muzikantů, ale především tehdejší kapelník Václav Drábek. Přesto, že vedení Záhoranky vyžadovalo velkého úsilí, sehnal mladé zájemce, které vyučoval. Záhoranka získávala úspěchy doma i ve světě. Tak přibývalo mladých adeptů, kteří se u něj chtěli učit. Václav Drábek jim věnoval veškerý volný čas. Vyučoval doma bez nároku na odměnu. Za několik let se mu podařilo vytvořit mládežnický dechový soubor, kterému dechovkářská veřejnost začala říkat mladá Záhoranka. V otcových stopách se rozhodl vydat také syn Jiří, který je členem Záhorské kapely.

Propagační výstava koček v Lipníku
V Lipníku to bude „mňoukat“, jako o život, těšte se zde na výstavu koček
Zubrfest 2017
Zubrfest je za dveřmi, chystá se velkolepý program