Domácí jitrnice, tlačenka, škvarky, sádlo či žebírka přilákaly v sobotu do přerovské restaurace Bašta U Dokládalů na Laguně stovky lidí. Zabijačkové hody začaly v deset dopoledne a kolem oběda se po většině dobrot jen zaprášilo.
Na zabijačkových specialitách si mohli pochutnat v sobotu návštěvníci Bašty U Dokládalů na přerovské Laguně.
|
Foto: Deník/Petra Poláková-Uvírová
„Zabijačkové speciality prodáváme tak třikrát do roka, podle počasí. Dělali jsme hody v listopadu, teď v únoru, a pokud bude chladno, tak je ještě jednou zopakujeme. Většinu věcí jsme prodali už během dopoledne, jen maso z kotle nabízíme až od jedné. Zájem je veliký,“ řekla spolumajitelka Bašty U Dokládalů Leona Dokládalová.
Na Lagunu dorazily i díky slunečnému počasí davy lidí a k dobré náladě hrála countryová kapela.