„Protože nechceme dopustit další devastaci, zpřístupníme zařízení pouze těm, kteří zaplatí. Budeme věřit tomu, že má opatření smysl a místo už nebude lákat lidi, kteří sem přicházejí z jiných důvodů,“ doufá jednatel Technických služeb města Přerova Bohumír Střelec.

Automat nevrací

Jednorázový poplatek činí pět korun, automat přijme korunu, dvoukorunu, pětikorunu nebo i desetikorunu - ale pozor, zpět nevrací.

„Návštěvníky upozorňujeme, že je vstup monitorován a vyzýváme je, aby nepoškozovali dveře ani vnitřní zařízení, jak jsme tomu byli mnohdy svědkem,“ doplnil Tomáš Lolek, náměstek technických služeb.

Novou estakádu v Přerově-Předmostí zprovoznili 4. května 2021. Dopravě ve městě to však neuleví, naplno se rozjela stavba kruhového objezdu u Lidlu.
Otevření estakády? Premiéra s chutí pelyňku. Nic se nezměnilo, shodli se řidiči

Sociální zařízení prošlo před třemi lety kompletní rekonstrukcí z důvodu havarijního stavu. Do jeho oprav putovala nemalá finanční částka.

„Za 600 tisíc jsme provedli kompletní opravu exteriéru a interiéru a záchody jsou nyní upraveny tak, aby je mohli využívat i invalidní návštěvníci hřbitova,“ řekl. 

Poslední kniha spisovatelky Lenky Chalupové Kyselé třešně se dočkala dotisku. Kvůli velkému zájmu čtenářů byla totiž během pár měsíců vyprodána.
Kyselé třešně se díky velkému úspěchu vracejí na pulty