KDY: 16. listopadu od 15.30 hodin
KDE: kino Hvězda, Přerov
ZA KOLIK: 130 korun

Addamsova rodina - Myslíte, že vaše rodina je divná? Zvažte to. Každá rodina je jiná, ale Addamsova rodina je úplně podivná. Jsou strašidelní. Jsou šílení. A stěhují se do nového domova. Velká zábava začíná.

KDY: 16. listopadu od 17.30 hodin
KDE: kino Hvězda, Přerov
ZA KOLIK: 130 korun

Ženská na vrcholu - Trochu svérázná svobodná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková) odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová ) s osmiletým synem Mikulášem strávit advent v klidu na horách. Díky hře osudu se však místo v luxusním hotelu ocitá ve vysokohorské chatě, kde samotářský horal Richard (Martin Dejdar) provozuje adrenalinové sporty a žije tu se svou malou dcerkou Zuzou a živelným bratrem Mišem (Marek Němec), uznávaným členem horské služby, milovníkem žen a zábavy. Celá tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena netuší, že v tu samou dobu její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby se za nimi na hory vydali. Jsou přece Vánoce a rodina musí být pohromadě!

KDY: 16. listopadu od 19.30 hodin
KDE: kino Hvězda, Přerov
ZA KOLIK: 140 korun

Nabarvené ptáče - Nadčasové poselství o putování a útrapách malého židovského chlapce za druhé světové války. Ve snaze uchránit své dítě před masovým vyhlazováním Židů, posílají rodiče desetiletého syna k tetě Martě na venkov. Teta však záhy nečekaně umírá. Chlapec se tak musí vydat na cestu a protloukat se sám nepřátelským světem, ve kterém platí jen místní pravidla, předsudky a pověry. Kvůli své odlišnosti se během putování setkává se strachem, opovržením a krutostí. Jeho snahu o fyzické přežití ale po válce střídá jiný boj. Boj, kterého si ani není vědom. Boj sama se sebou, boj o svou duši, boj o svojí budoucnost…