Na začátku vztahu s Harrym mluvili o tom, jaké to je být součástí královské rodiny, Meghan ale "úplně nechápala, o jakou práci půjde," protože sledování představitelů monarchie nebylo v její rodině běžné. Také samotná svatba nebyla podle Meghan jejich dnem, ale svatbou organizovanou pro celý svět. Technicky vzalo byl pár oddán již několik dní před oficiální slavností.

Harry s Meghan v Londýně
Šíří o nás lži, obvinila Meghan Buckinghamský palác. Pár nehodlá nadále mlčet

V rozhovoru mluvila vévodkyně Meghan o rasistickém chování během těhotenství se synem Archiem. Královská rodina si podle Meghan nepřála, aby se Archie stal princem, protože panovaly obavy, "jak tmavá může být jeho pokožka, když se narodí," řekla Meghan, jejíž matka je černoška. Odmítla však uvést, který konkrétní člen rodiny to pronesl.

Královská svatba Harryho a Meghan: 

Harry a Meghan v rozhovoru společně oznámili, že druhý potomek, kterého očekávají, bude holčička.

Život ve zlaté kleci 

"Co bylo v posledních letech opravdu obtížné, je když realita a její vnímání jsou dvě velmi odlišné věci. Soudí vás podle svých dojmů, ale vy žijete ve skutečné realitě. Ty dvě věci jsou v naprostém protikladu, ale lidem to nevysvětlíte," uvedla Meghan. Život v paláci přirovnala ke "zlaté kleci," píše DPA.

Britský princ Harry a vévodkyně Meghan 6. března 2020 v Londýně na předávání cen válečným veteránům
Opuštění života v královské rodině bylo neuvěřitelně těžké, přiznal princ Harry

Meghan řekla, že byla ze soužití s královskou rodinou tak nešťastná, že měla i sebevražedné myšlenky. "Už jsem prostě nechtěla být naživu," řekla Meghan. Požádala údajně o pomoc, ale ta jí byla odmítnuta.