Volby do sněmovny začínají za

Nahrávám odpočet ...
VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Zahájení grilovací sezóny na Horalu nabídne steaky, frgály i cimbálovku

Velké Karlovice /FOTOGALERIE/ – K letním měsícům neodmyslitelně patří grilování. Pestrý program k zahájení grilovací sezóny chystá na sobotu 23. května hotel Horal v Resortu Valachy Velké Karlovice.

18.5.2015
SDÍLEJ:

Grilované speciality.Foto: Archiv Resortu Valachy

Zdejší grilovací terasa je oblíbeným cílem výletníků nejen díky umu místních kuchařů, ale také posezení s krásným výhledem do údolí a možností spojit gurmánské zážitky s relaxací ve Wellness Horal. Díky tomu, že se Horal nachází na konci cyklostezky Bečva a u cyklistických tras, terasu hojně navštěvují také cyklisté.

„Při sobotní akci Vítání léta na Horalu se mezi 10. a 16. hodinou můžete těšit na grilování steaků Qualivo z mladých býčků, rožnění býčí plece, frgálovou manufakturu či nabídku vína Borgoluce a dalších značek. Vemena Vsetín představí různé druhy sýrů, ochutnáte cidery Kingswood, prémiové zmrzliny Adria či neobvyklé míchané nápoje," láká šéf hotelu Horal Marek Bača. K posezení zahraje cimbálová muzika Milana Mlčáka. Program, připravený ve spolupráci se společnostmi Makro a Montycon, moderuje Milan Nepustil.

Kuchaři pro tuto příležitost připravili nabídku grilovaných specialit ze steaků Qualivo. Jde o maso jedinečných chuťových vlastností, produkované podle unikátní technologie, které si v tuzemsku získává čím dál větší popularitu. Chov Qualivo zvířat je přísně kontrolován, z jejich stravy jsou vyloučena geneticky modifikovaná krmiva, hormony či antibiotika. „Maso má vysokou výživnou hodnotu, vynikající chuť a při jakékoli úpravě si uchovává mimořádnou křehkost. I proto se stalo součástí nabídky hotelu Horal," dodává Marek Bača.

Hotel Horal, který je vyhlášený krajovou valašskou gastronomií v moderním pojetí, zároveň při příležitosti zahájení grilovací sezóny představí nový sezónní jídelní lístek. Tomu dominují pokrmy z jehněčího a králičího masa či pokrmy z neobvykle upravené zeleniny. Ochutnejte třeba ředkvičkový krém s ančovičkovým kapáním dle vlastní receptury šéfkuchaře Jaroslava Orsága. Nebudou chybět ani rybí speciality a pokrmy ze zvěřiny, které jsou doménou kuchyně hotelu Horal. V nabídce zůstávají i některé osvědčené hity zimního jídelníčku, mimo jiné kyselice, halušky s brynzou či jehněčí kolínko s pohankovým kubou.

Více informací: www.horal-hotel.cz

Nabídka grilovaných specialit při Vítání léta

- Tatarák z hovězí roštěné s fenyklovým salátkem
- Rump steak marinovaný v brandy
- Hovězí mletý steak s křenovým máslem
- Rib eye steak s fava fazolemi
- Chuck Roll steak s glazurovanou červenou cibulkou

Tip: Jen den po zahájení grilovací sezóny, 24. května, si u Horalu nenechejte ujít akci pro rodiny s dětmi Zábavná neděle (nejen) s golfem. Přinese příležitost vyzkoušet si golf, ale také třeba biatlon, lukostřelbu, jízdu na koni či projížďku v golfovém vozíku, nebude chybět ani tombola či koutek deskových her.

Autor: Redakce

18.5.2015 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:
Ilustrační foto.

Řidič chtěl vycouvat, srazil stařenku

Rondely v centru Přerova jsou po opravě už průjezdné
14

Sláva! Rondely v Přerově už jsou průjezdné

Bojovala jsem i za dceru, říká Jana, které v těhotenství zjistili rakovinu

ROZHOVOR / Těšila se příchod dcery a spokojený život po boku svého partnera. Osud jí to ale zkomplikoval. V osmnáctém týdnu těhotenství jí nalezená bulka převrátila život naruby a musela bojovat – ne o jeden život, ale hned o dva. O tom jak prožívala nejtěžší chvíle svého života nám usměvavá Jana Ryšánková řekla v dojemném rozhovoru.

Nejlepší turistickou akcí kraje je Hefaiston, bodovala i restaurace v Přerově

Celosvětové setkání uměleckých kovářů s názvem Hefaiston na hradě Helfštýně, které má už šestatřicetiletou tradici, se stalo nejlepší turistickou akcí Olomouckého kraje.

Přerovský oslavenec Plášek: Jsem rád, že si na dědka vzpomněli

Byl to jeho večer. Hokejista Přerova Karel Plášek v den utkání s Prostějovem slavil 44. narozeniny a oslavy mu vyšly parádně. V jeho režii probíhal samotný zápas, i následné oslavy s přerovskými fanoušky.

Nepropásněte! Prvňáčci ze ZŠ Všechovice a Osek nad Bečvou

Ojedinělý seriál Deníku Naši prvňáci pokračuje dalším dílem. Ve vašem Deníku tak ve středu najdete další výjimečné tablo našich nejmenších školáků.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení