„Inspiroval mě Jiří Krampol, tehdy jsem se rozhodla mít vlastní restauraci, kavárnu či hotel,“ zavzpomínala Jana Březíková, která o několik let později vystudovala Střední hotelovou školu v Opavě.

Svůj sen si Jana Březíková splnila před devíti lety, kdy založila vlastní kavárnu v Hranicích.

„Počátky mého podnikání byly opravdu těžké, byla jsem hodně mladá. Po návratu z Itálie, kde jsem studovala Školu hotelového managementu a kde jsme se sestrou Olgou pracovaly v hotelu a sbíraly zkušenosti, jsme si založily v Hranicích vlastní kavárnu. V té době jsme měly v Hranicích téměř jedinečné postavení. Teď je konkurence mnohem větší,“ zhodnotila počátky podnikání Březíková.

Kromě kávy, domácích dortů, křupavých toastů a pestrého výběru vín majitelka kavárny nabízí i doprovodný program. Výstavy, hudební vystoupení, pravidelné akce na Valentýna s novým Beaujolais, Květinový den, týdny s flambovanými palačinkami a různé speciální nabídky.

Zákazníkům je k dispozici kulečník, společenské hry, denní tisk a pro nejmenší dětský koutek. „Pro naše zákazníky pořádáme slavnostní rodinné příležitosti, svatby, narozeniny, ale velmi rádi se také věnujeme přípravě studených a teplých rautů, a to i mimo kavárnu,“ dodala Březíková.

Majitelka kavárny má ze své práce radost, zvláště když jsou zákazníci spokojení a do kavárny se rádi vracíejí „ Je pro mě důležité, aby se naši zákazníci cítili v kavárně dobře. Myslím, že se nám daří zachovat rodinnou atmosféru jak v kavárně, tak i mezi obsluhujícím personálem a to se odráží na celkové pohodě,“ vysvětlila strategii Jana Březíková.

PŘEČTĚTE SI DALŠÍ ZPRÁVY Z PŘEROVSKA

Moje PřerovskoSportKulturaPodnikáníČerná kronika