Právě možnost spojit zimní sportování s následným odpočinkem ve slané vyhřívané vodě je velkým lákadlem areálu přitahujícím zejména rodiny s dětmi. Termální bazény se nachází hned vedle rodinné sjezdovky Horal, v relaxačním centru Wellness Horal.

„Akce Lyžuj a plav se vztahuje na celodenní skipasy do Ski areálu Razula. Lyžaři ke skipasu obdrží volný vstup na jednu hodinu do termálních bazénů ve všedních dnech. Tuto výhodu mohou využít nejen v den zakoupení skipasu, ale ještě dva měsíce poté. Pokud se bonus rozhodnou využít v dubnu, mohou si po celý tento měsíc místo hodiny užívat bezplatného koupání 2,5 hodiny, což je letošní novinka,“ uvedl šéf Ski areálu Razula Martin Pařízek.

Společnost HP TRONIC rozdělila 350 tisíc dětem, handicapovaným a Alzheimercentru
Společnost HP TRONIC rozdělila 350 tisíc dětem, handicapovaným a Alzheimercentru

Ski areál Razula je v provozu denně od 8:30 až do 17:30 hodin. Na sjezdovkách je aktuálně zhruba 50 centimetrů převážně technického sněhu. V provozu je sjezdovka Horal a spodní část sjezdovky Razula, kde se vzhledem k tomuto omezení lyžuje se slevou 20%. „Podmínky jsou i přes nedostatek přírodního sněhu velmi dobré, zvláště v brzkých dopoledních hodinách, kdy je sníh po nočních mrazících tvrdší,“ doplnil Martin Pařízek.

V neděli 7. ledna startuje na sjezdovce Horal tradiční seriál dětských lyžařských závodů O pohár strašidýlka Razuláka. Celkem se během sezóny uskuteční šest závodů.

Hotel Lanterna.
Špaček, Hašková, Czendlik: 6 + 2 tipy na originální zážitek

Ski areál Razula je součástí Resortu Valachy, tvoří jej tři sjezdovky situované u hotelů Lanterna, Horal a Galik. Velmi oblíbená je sjezdovka Horal zaměřená na děti, které tu mají bezpečné zázemí s lyžařskou školou, zimním parkem Razulák a snowtubingem. Letos zde nově přibyl ski bufet. Další možnost občerstvení nabízí Bistro Razula u hlavní sjezdovky Razula, která měří kilometr a patří tak k nejdelším v regionu.

Po několika letech areál přistoupil ke zdražení skipasů. Pohybuje se v řádu procent, současně se o hodinu a půl prodloužila otevírací doba. Vleky jsou v provozu denně do 17:30 hodin.

Prvním letošním Valáškem je chlapeček Rudolf. Narodil se ve Vsetínské nemocnici minutu před půl šestou ráno. Maminka je ze Vsetína, ona i chlapec jsou v pořádku.
Prvním letošním Valáškem je chlapeček Rudolf ze Vsetína

Ski areál Razula je vyhlášený také díky možnosti skloubit na jednom místě lyžování s relaxací ve Wellness Horal. Kromě termálních bazénů, jejichž využití mohou mít lyžaři zdarma v rámci akce Lyžuj a plav, lze navštívit také saunový svět se saunovými rituály a exotickými masážemi.

Během zimy se v areálu koná řada doprovodných akcí, k nejoblíbenějším patří Valentýnské lyžování za hubičku, Noční stopa Valachy nebo Maškarní lyžovačka.

Více informací: www.razula.cz

Akce zimy 2018 ve Ski areálu Razula

7. 1. Závod O pohár strašidýlka Razuláka

21. 1. Závod O pohár strašidýlka Razuláka

28. – 31. 1. Škola běžeckého lyžování

31. 1. – 1. 2. Lyžování a koupání za pololetní vysvědčení

3. 2. Saunová noc ve Wellness Horal

4. 2. Závod O pohár strašidýlka Razuláka

10. 2. Testovací víkend se skialpy

12. – 14. 2. Valentýnské lyžování za hubičku

17. 2. Noční stopa Valachy

18. 2. Závod O pohár strašidýlka Razuláka

25. 2. Závod O pohár strašidýlka Razuláka

3. 3. Saunová noc ve Wellness Horal

3. 3. Závod O pohár strašidýlka Razuláka

4. 3. Maškarní lyžovačka