VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Grand Restaurant Festival přilákal do Lanterny již desítky zájemců

Desítky gurmánů si již při příležitosti právě probíhajícího Grand Restaurant Festivalu pochutnaly na speciálním menu zážitkové restaurace Vyhlídka Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích. Hotel se do festivalu, jenž probíhá od poloviny ledna do konce února, zapojil opět po tříleté pauze. A návštěvníci to podle prvních reakcí jen uvítali.

7.2.2018
SDÍLEJ:

Acai panna cotta, mochyně, medová zmrzlinaFoto: Archiv Resortu Valachy

„Termín konání festivalu se perfektně trefil do hlavní zimní sezóny, kdy mohou návštěvníci nejen ochutnávat naše speciální menu, ale přímo u hotelu si také zalyžovat nebo vyrazit na procházku a užít si tak celý den na horském vzduchu. Mnozí to spojují i s návštěvou wellness,“ říká mluvčí Spa hotelu Lanterna Martina Žáčková.

Hlavní myšlenkou Grand Restaurant Festivalu je přestavit gastronomii špičkových tuzemských restaurací široké veřejnosti, která se sem běžně nepřijde podívat. Přispět k tomu má speciální nabídka degustačních porcí „na zkoušku“ za zvýhodněné ceny. Lanterna je jedním z pouhých dvou podniků ze Zlínského kraje, kde mají gurmáni tuto příležitost. Celkem je letos do festivalu zapojeno devět desítek předních českých a moravských restaurací.

„V restauraci Vyhlídka nabízíme běžně šestichodová menu s víny a to pouze ve večerních hodinách. Při příležitosti festivalu jsme pro zájemce připravili tříchodové obědové menu s předkrmem, hlavním chodem a dezertem, kterými chceme hostům přiblížit náš styl gastronomie i servisu, s krásným výhledem na zasněženou krajinu. Věříme, že je zaujmeme a třeba se i stanou našimi pravidelnými hosty,“ uvedla mluvčí Spa hotelu Lanterna Martina Žáčková.

Pro ochutnání menu je nutné se předem objednat. Více se dozvíte na webu Spa hotelu Lanterna.

Festivalová nabídka Spa hotelu Lanterna

Předkrm: Valašský sýr v popelu z jehličí, goji, šalotka, houba z mladého ječmene

Hlavní chod: Telecí váleček v sous vide úpravě v krustě z konopných semínek, batátové pyré

Dezert: Acai panna cotta, mochyně, medová zmrzlina

Autor: Redakce

7.2.2018 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

SERVIS

Stavebnictví - Stavebnictví Stavební a provozní elektrikáři 15 000 Kč

Stavební a provozní elektrikáři Stavební a provozní elektrikáři. Požadované vzdělání: nižší střední odborné. Jednosměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 15000 kč. Volných pracovních míst: 2. Poznámka: Zájemci se mohou hlásit:, - zasláním životopisu (CV) na email: josef.navratil@elnad.cz;, - telefonicky (pondělí 8,00 - 9,00 hod.) na čísle 608 759 522 - pan Navrátil, - osobně pouze po telefonické domluvě na adrese místa výkonu práce., , Místo výkonu práce: Tovární 158, 751 03 Brodek u Přerova. Pracoviště: Elnad cz spol. s r.o. - pracoviště brodek u přerova, Tovární, č.p. 158, 751 03 Brodek u Přerova. Informace: Josef Navrátil, +420 608 729 522.

Výroba - Výroba Zámečníci strojů 16 000 Kč

Zámečníci strojů Strojník. Požadované vzdělání: nižší střední odborné. Jednosměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 16000 kč. Volných pracovních míst: 2. Poznámka: Náplň práce:, obsluha a údržba stavebních strojů., , Nabízíme:, stravné., , Zájemci se mohou hlásit:, - telefonicky (7,00 - 15,00 hod.) na čísle 777 453 758 - paní Vymětalíková. Pracoviště: Strojeastavby tvrdoň, s.r.o., 753 61 Hranice 4. Informace: Eva Vymětalíková, +420 777 453 758.

Výroba - Výroba Kvalitáři a testovači výrobků 17 000 Kč

Kvalitáři a testovači výrobků, laboranti (kromě potravin a nápojů) Kontrolor/ka OTK. Požadované vzdělání: střední odborné (vyučen). Třísměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 17000 kč, mzda max. 21000 kč. Volných pracovních míst: 1. Poznámka: Nástup možný IHNED., , Požadujeme:, Čtení výkresové dokumentace, praxe s měřidly - posuvka, mikrometr, výškoměr, 2D výhodou. Výhodou středoškolské vzdělání technického zaměření., , Zájemci se mohou hlásit:, - zasláním životopisu (CV) na email: monika.kankova@metalplast.cz;, - telefonicky (8,00 - 14,00 hod.) na čísle 581 726 212 - p. Monika Kaňková. Pracoviště: Metalplast lipník n. b. a.s., Seminárka, č.p. 109, 751 31 Lipník nad Bečvou. Informace: Monika Kaňková, +420 581 726 212.

Stavebnictví - Stavebnictví Zedník 20 000 Kč

Zedníci (kromě zedníků ohnivzdorného zdiva) Zedník. Požadované vzdělání: střední odborné (vyučen). Pružná pracovní doba, úvazek: . Mzda min. 20000 kč, mzda max. 30000 kč. Volných pracovních míst: 1. Poznámka: Nástup možný IHNED. Práce převážně Přerov a okolí., , Náplň práce:, rekonstrukce bytových jader a bytů, , Požadavky:, vyučení v oboru (i bez praxe), , Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - pan Tomáš Zikán:, - telefonicky na čísle 737 916 066, - osobně na prodejně: Tommi corp. s.r.o., Velká Dlážka 8, 750 02 Přerov. Pracoviště: Tommi corp. s.r.o., Kyselovská, č.p. 152, 751 19 Vlkoš u Přerova. Informace: Tomáš Zikán, +420 737 916 066.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Festivalu vojenské historie na Helfštýně
26

Helfštýn se o víkendu proměnil ve velký vojenský tábor. Podívejte se

Videosouhrn 19. května 2018

Slovanská epopej v Brně a proč už nepotřebujeme žádné další zákony: videa dne

Zlatý sen se rozplynul. Čeští inline hokejisté budou v Přerově bojovat o bronz

Pouze dva týmy v historii mistrovství světa v inline hokeji kategorie Masters v minulosti slavily zisk zlatých medailí. Šestkrát Česká republika, dvakrát Francie.

Přerov udělil čestné občanství Paulu Rausnitzovi

Dámy a pánové, přichází Paul Rausnitz. Při těchto slovech všichni hosté slavnostního ceremoniálu v Mervartově pamětní síni zámku vstali ze svých židlí a sálem se ozval spontánní potlesk.

Zase do plavek. O víkendu se vrátí slunce, po něm i letní teploty

Hřejivé slunce mezi mraky, ale někde možná i přeháňky čekají o víkendu Olomoucký kraj.

Sobíšky lákají na Májovou ochutnávku vín

Pěstování vinné révy, a také výroba vína byla ve středověku součástí života lidí na Přerovsku. Nalézt však dnes na Přerovsku větší vinohrad, tak jako na jižní Moravě, se zdá být pro některé utopií, přesto takové místo existuje. Už z dálky lze totiž spatřit ze silnice směrem od Buku velký vinohrad v Sobíškách, kde se také v sobotu 19. května od 16 hodin uskuteční již třetí ročník Májové ochutnávky vín.

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT