VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Bistrotéka Valachy: moderní gastronomie i příležitost pro ty, kteří chtějí změnu

Šest desítek nových pracovních míst nejrůznějších profesí nabídne Bistrotéka Valachy – nový gastronomický podnik, který bude otevřen na přelomu léta a podzimu v centru Zlína. Šanci tu naleznou nejen zájemci s praxí v gastronomii.

14.5.2018
SDÍLEJ:

Bistrotéka ValachyFoto: Archiv Resortu Valachy

Majitelé se snaží oslovit také nadšence bez předchozích zkušeností, kteří mají zájem zcela změnit svou současnou profesi a vrhnout se do zcela jiného oboru, jenž je bude víc naplňovat. Příležitost mají i čerství absolventi.

Otevření Bistrotéky Valachy se chystá ve známém baťovském Obchodním domě, dříve známém jako Prior. Tato zlínská dominanta, postavená v roce 1931 podle návrhu legendárního architekta Františka Lydie Gahury, po ukončení kompletní rekonstrukce získá svůj někdejší lesk, navíc i moderní podobu a novou náplň – důraz již nebude kladen na množství obchodů pod jednou střechou, ale na vytvoření příjemného místa pro setkávání příznivců moderní gastronomie a kvalitních produktů. Bistrotéka k této filozofii přispěje zásadní měrou.

„V současné době už začínáme budovat tým složený z nejrůznějších gastronomických profesí - do kuchyně, „na plac“, ale také do naší vlastní pekárny, kavárny, baru či prodejny kvalitních potravin. Podstatná pro nás není praxe ani předchozí dlouholetá zkušenost. Hledáme lidi, kteří mají nadšení pro věc a zájem na sobě pracovat, to ostatní rádi naučíme. Bistrotéka je ideální příležitostí třeba i pro ty, co se cítí být „vyhořelí“ a jsou unavení ze současné profese, kterou chtějí radikálně změnit. U nás najdou ideální podmínky pro novou seberealizaci,“ říká šéf Bistrotéky Valachy Tomáš Blabla.

Ten je veřejnosti známý také jako ředitel Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích, jehož vyhledávané hotely Lanterna a Horal prosluly vysokou úrovní služeb v oblasti wellness a gastronomie. Je také držitelem prestižního ocenění Hoteliér roku České republiky, které je v oboru považováno za synonymum odbornosti a progresívního přístupu.

Oba jím vedené podniky - Resort Valachy i nově vznikající Bistrotéka Valachy - patří do zlínské společnosti HP TRONIC. Díky zázemí této stabilní a silné firmy mohou zaměstnanci Bistrotéky počítat s propracovaným systémem benefitů, které v oboru gastronomie nejsou běžné – kromě řádně a včasně vyplácené mzdy také neomezeným voláním, příspěvkem na životní pojištění či zubaře, výhodnými cenami elektřiny a plynu do domácnosti a v neposlední řadě zaměstnaneckými slevami v prodejnách a e-shopech skupiny HP TRONIC (Euronics.cz, Kasa.cz).

Bistrotéka Valachy bude situována v přízemí Obchodního domu. Zaujme v něm dvě podlaží s celkovou rozlohou 800 metrů čtverečních. Půjde o komplex více gastro provozů, v nichž si to své najdou milovníci kvalitní gastronomie všeho druhu.

Jádrem bude celodenní bistro s nabídkou snídaní, obědových menu i večeří z lokálních surovin i produktů vlastní produkce, v duchu moderních trendů gastronomie pod vedením zkušeného šéfkuchaře Lukáše Strnada.

Tento provoz doplní obchod s vybranými potravinami vysoké kvality, kavárna s cukrárnou, lounge bar, kuchařská škola či kornuterie, v níž se budou s sebou „do ruky“ prodávat různé pochutiny v papírových kornoutech. Počítá se i s pořádáním doprovodných akcí – od speciálních degustačních večerů až po tématické sezónní trhy.

Veškeré informace o nabízených pozicích a zaměstnaneckých benefitech naleznou zájemci na webu www.bistrotekavalachy.cz.

Autor: Redakce

14.5.2018 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

SERVIS

Gastronomie - Gastronomie Číšník, servírka 14 900 Kč Číšníci a servírky Číšník/servírka. Požadované vzdělání: nižší střední odborné. Jednosměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 14900 kč, mzda max. 18000 kč. Volných pracovních míst: 1. Poznámka: Nástup možný IHNED., , Požadujeme:, vyučení v oboru nebo praxe; spolehlivost; trestní rejstřík bez záznamu; zodpovědnost., , Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby paní Jany Aranyosi:, - osobně na adrese: Penzion a restaurace Maďarská Bašta, Růžová 423, 752 01 Kojetín (v čase od 9,00 do 14,00 hod);, - zasláním životopisu (CV) na e-mail: madarska-basta@email.cz;, - telefonicky na čísle +420 602 626 248.. Pracoviště: Jana aranyosi - pracoviště kojetín, Růžová, č.p. 423, 752 01 Kojetín. Informace: Jana Aranyosi, +420 602 626 248. Řemeslné práce - Řemeslné práce Ostatní řemeslní pracovníci a 17 500 Kč Dlaždiči Dlaždič - odborný pracovník. Požadované vzdělání: střední odborné (vyučen). Jednosměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 17500 kč, mzda max. 21000 kč. Volných pracovních míst: 3. Poznámka: Pracovní doba 6.00 - 14.30 hodin, , Požadujeme:, výuční list v oboru ; řidičský průkaz skupiny B; znalost základních frází v českém jazyce, , Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - paní Dagmar Kuchrýková:, - zasláním životopisu (CV) na e-mail: dagmar.kuchrykova@tsmpr.cz;, - telefonicky na čísle +420 581 291 113 nebo +420 724 085 142;, - osobně ( pondělí nebo středa od 8.00 do 11.00hod.) na adrese místa výkonu práce, , Místo výkonu práce: Technické služby města Přerova, Na Hrázi č.p. 3165/17, 750 02 Přerov. Pracoviště: Technické služby města přerova, s.r.o., Na Hrázi, č.p. 3165, 750 02 Přerov 2. Informace: Dagmar Kuchrýková, +420 581 291 113. Řemeslné práce - Řemeslné práce Truhlář 20 000 Kč Truhláři (kromě stavebních) a pracovníci v příbuzných oborech Truhlář - stolař - pomocné práce. Požadované vzdělání: základní + praktická škola. Jednosměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 20000 kč, mzda max. 35000 kč. Volných pracovních míst: 1. Poznámka: Náplň práce:, Pomocné a výrobní práce na dílně, výroba nábytku, montáže nábytku. Zejména kuchyně vestavné skříně a vybavení interiéru., , Nabízíme:, možnost zaměstnání i na DPP, , Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - pan Libor Šulák:, - zasláním životopisu (CV) na e-mail: info@nabyteksulak.cz;, - telefonicky na čísle 732 642 368;, - osobně: dle telefon. dohovoru nebo na adrese: Libor Šulák, Polní č.p. 2818/7, 750 02 Přerov. Pracoviště: Libor šulák - pracoviště přerov, Polní, č.p. 2818, 750 02 Přerov 2. Informace: Libor Šulák, +420 732 642 368. Výroba - Výroba Provozní zámečníci, údržbáři 110 Kč Provozní zámečníci, údržbáři Pracovník údržby - elektrikář, opravář obráběcích strojů. Požadované vzdělání: střední odborné (vyučen). Jednosměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 110 kč, mzda max. 130 kč. Volných pracovních míst: 1. Poznámka: Pracovní doba: 06,00 - 14,30hod.., , Požadujeme: , ochotu pracovat, zodpovědnost a samostatnost., , Nabízíme:, možnost platového růstu, 5 týdnů dovolené, stravenky, zajištění stravování přímo v areálu firmy, prémie, odměny, školení a firemní akce, , Zájemci se mohou hlásit:, - zasláním životopisu na e-mail: ciderova@sezakoprerov.cz. Pracoviště: Sezako přerov s.r.o., Kojetínská, č.p. 888, 750 02 Přerov 2. Informace: Kristýna Čiderová, .

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Hokejisté Přerova (v modrém) proti Frýdku-Místku. Zdeněk Čáp.

Čápovi premiéra nevyšla, Jihlava v Prostějově předvedla obrat

Zdeněk Čáp

Čáp přelétl z Přerova k Jestřábům. Pro Zubry byl moc drahý

Přerov se rozloučí s Paulem Rausnitzem. Tady je program vzpomínky

Rozloučení s majitelem společnosti Meopta Paulem Rausnitzem se uskuteční v úterý 11. prosince od 14 hodin v Městském domě v Přerově.

Stříbrnou neděli zpestří historický jarmark

Horní náměstí v Přerově, kde se už v těchto dnech mohou lidé pokochat pohledem na vánoční výzdobu u galerie a vyřezávaný betlém, ožije v neděli 16. prosince historickým jarmarkem.

Exploze jako záměr, čerti pod parou a Strach mezi anděly: videa víkendu

Podívejte se na krátký sestřih toho nejzajímavějšího, co zaznamenali redaktoři Deníku o víkendu 7. až 9. prosince 2018.

Prokleté koncovky. Zubřice s Olympem neuhrály ani set

Dokonalou odplatu za domácí prohru 0:3 z úvodu sezony připravily přerovským volejbalistkám hráčky pražského Olympu. V důležitém sobotním duelu v Přerově neztratily ani set. Vyrovnaný souboj rozhodovaly koncovky, které Zubřice už poněkolikáté v tomto ročníku extraligy nezvládly.

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

https info

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT