Jak bývá v posledních letech tradicí, SK Přerov na nich nezklamal, vyslal šest hráčů a celkově získal dvě zlaté a jednu stříbrnou medaili.

Titul ve všech kategoriích obhajoval Martin Vlach, zopakování takového úspěchu letos bylo nad jeho síly. To však přerovským hráčům radost nezkazilo a medaile si nakonec rozdělili mezi sebou.

Stříbro ve smíšené čtyřhře získali Vlach a Klaudie Mazalová z TJ Olympia Bruntál, kteří ve finále podlehli 0:3 Milanu Rabenseifenerovi a Lence Skokanové z TTC Pramet Šumperk.

V mužské čtyřhře po předčasném vyřazení nasazené jedničky Vlach – Soukup reprezentoval přerovský oddíl skvěle druhý deblový pár Jakub Olejník – Dalibor Skopal. Ve finále zdolal 3:0 Milana Rabenseifenera a Karla Janků z TTC Pramet Šumperk a získal tak první přerovské zlato.

Druhé zlato pak zaslouženě přidal Adam Soukup v mužském singlu. V semifinále s přehledem porazil nasazenou jedničku Petra Janoštíka z KST Jeseník 3:1 a ve finále po velké taktické bitvě nasazenou trojku Jakuba Chalupu z TJ Sokol Olomouc-Neředín 3:2. V pátém setu přitom už pohrával 2:5 a 6:9. Soukup tak potvrdil roli jedničky SK Přerov a zúčastní se mistrovství republiky v Praze.