Petr Pospíšil nastoupil ve váze do 73 kg ke své premiéře v ringu. Přerovský zápasník dokázal s domácím Hauserem držet krok, avšak pouze do poloviny zápasu. Zkušenosti sehrály svou roli a Pospíšil nakonec prohrál 0:3 na body.

V jednom z hlavních zápasů pak nastoupil další člen KBC Přerov Erik Ištánek proti Videckému ze Vsetína. Erik napodobil výkony přerovských hokejistů a přesto, že nastoupil o váhovou kategorii výše, tedy do 81 kg, soupeře doslova rozebral. Zvítězil jasně 3:0 na body.

Ištánek si pak dopřál pouze den odpočinku a okamžitě cestoval do Prahy společně s Ondřejem Srubkem a Alešem Petrášem. V hlavním městě se totiž konal mezinárodní turnaj Czech Open za účasti bojovníků z Česka, Slovenska, Maďarska, Polska, Rakouska a USA. Petráš bojoval v MMA v kategorii dorostenců do 77 kg. V semifinále si nejprve poradil s Denisem Poborským z Karlových Varů, ve finále ale nestačil na pardubického Michala Nováka.

V kategorii mužů v K-1 zápasil Ondřej Srubek proti mistrovi světa Godlovi z Lovosic. Přerovský bojovník poslal mistra světa dokonce do počítání, nakonec zvítězil 3:0 na body a odvezl si zlato v kategorii do 91 kg. Druhým zástupcem Přerova mezi muži byl Erik Ištánek v kategorii do 75 kilogramů. Ten ve čtvrtfinále porazil Thajce Marca Paula Gomeze. V semifinále udolal i Jaroslava Krejčího z Liberce a v boji o titul se utkal s tvrdým Bulharem Hristiyanem Korunchevem. Na něj i přes zranění kolene ze semifinále vyzrál a zvítězil.