Ty nejlepší reprezentanty města za jejich úspěchy v uplynulém roce odměníme na slavnostním galavečeru, který se uskuteční 14. března v Městském domě v Přerově.

Na nominaci, ze které později vzejdou vítězové v jednotlivých kategoriích, se můžete podílet i Vy! Stačí, když nám zašlete své návrhy na adresu: Přerovský deník, Palackého 22, Přerov 751 52 nebo na emailovou adresu: david.klein@denik.cz.

U každého sportovce je potřeba uvést klubovou příslušnost, druh sportu, věk, nejvýznamnější dosažený výsledek v roce 2011 a telefonní kontakt. Uzávěrka přihlášek je ve čtvrtek 16. února. Na později došlé a neúplné návrhy nebude brán zřetel.

Navrhovaní sportovci musejí závodit za kluby města Přerova a mohou být členy všech zastřešených sportovních a tělovýchovných organizací.

Redakce ve spolupráci s městem Přerov následně vybere ty nejlepší výkony sportovců a sestaví nominaci.

Návrhy můžete posílat do těchto kategorií: Nejlepší sportovec, Nejlepší kolektiv, Nejlepší mládežnický sportovec, Nejlepší mládežnický kolektiv, Nejlepší trenér roku, Osobnost roku a nově také Krajánek roku. Tato kategorie je určena pro rodáky z Přerova, kteří hájí barvy jiného, než přerovského klubu.

Po uzavření nominace si pak sami bude moci zvolit Sportovní hvězdu čtenářů Deníku ve speciální čtenářské anketě. (dak)