V Čakovicích mělo utkání poměrně jednoznačný průběh. Přerované přitom do Prahy přijeli kvůli různým raněním a pracovním povinnostem pouze v šesti lidech. Jádro týmu si ale se soupeřem poradilo, zlomová byla střední část utkání, kdy po vyhrané třetí dvojici a singlu získal Přerov pohodlný náskok 2:4. Ten pak dotáhl až na konečných 6:2.

„Před utkáním jsem nevěděl, co můžeme od soupeře očekávat, protože je v lize nováčkem. Navíc jsme byli nuceni vyjet jen v šesti lidech. Proto jsem s výsledkem určitě spokojen. Výkon našeho týmu v tomto utkání bych hodnotil jako vyrovnaný," řekl k utkání hráč a vedoucí přerovského celku Jan Pavelka.

TJ Avia Čakovice B – TJ Spartak MSEM Přerov 2:6

Sestava Přerova: Miklík Ondřej, Miklík Tomáš, Pavelka Jan, Lokoč Filip, Blažek Michal, Doležel Robin.

Domácí zápas s Prostějovem nabídl vzrušující podívanou. Tentokrát byli Přerované kompletní, až na nemocného Kočičku. Atmosféra utkání byla dosti vyhrocená, k čemuž přispělo i několik sporných výroků rozhodčích. Samozřejmě to byl také vyrovnaný stav, který hrál hráčům obou týmů na nervy. Prostějov měl celé utkání těsný náskok, nakonec to byl ale Přerov, kdo vedl 5:4 na body a v posledním utkání mohl šestým bodem vítězství strhnout na svou stranu. Tak se ale nestalo, přišla tedy asi zasloužená dělba bodů.

„Uvědomovali jsme si, že toto utkání nebude lehké, Prostějov letos odvádí dobré výkony. Tipoval jsem ale těsnou výhru pro Přerov, což se bohužel nestalo a my tak ztratili další cenný bodík. Osobně se mi líbil výkon prostějovského mladíka Jakuba Ftačníka, na přerovské straně bych ocenil výkon fluktuantů Zvoníčka a Štefana. Příští týden by mohl trochu zamíchat s pořadím v tabulce," prozradil Jan Pavelka

TJ Spartak MSEM Přerov – TJ Sokol I Prostějov 5:5

Sestava Přerova: Ondřej Miklík, Tomáš Miklík, Jan Pavelka, Robin Doležel, Michal Blažek, Filip Lokoč, Jan Štefan, Jiří Zvoníček.