Proti prvnímu celku divize Horní Suché Spartak odehrál podobně jako v prvním vzájemném střetnutí dobrý zápas. Vedení 2:0 ale neudržel, a nakonec se přeci jen radoval favorit.

„Na Horní Suchou si vždy věříme a cítíme, že i soupeř k nám má respekt. Výsledek bohužel neodpovídá dění na hřišti. Minimálně dvě třetiny jsme byli lepším nebo alespoň vyrovnaným soupeřem. Domácí však stříleli góly. Ve třetí části se už podle mě projevilo, že Suchá nastoupila v početnější sestavě, moc nám toho nedovolila," hodnotil utkání obránce Přerova Petr Malina.

FbK Horní Suchá – FBC Spartak MSEM Přerov 10:4 (4:3, 3:1, 3:0)

Branky a nahrávky Přerova: Radim Klimecký (Ďopan), Robert Klimecký (Hnila), Malina (Ďopan), Klimecký (Kaďorek).

Přerov: Raška – Dvořák, Hnila, Malina, Dohnal – Radim Klimecký, Roman Klimecký, Kaďorek, Veselý, Fafílek, Ďopan.

Další den v Ostravě předvedli přerovští florbalisté mdlý výkon. Přesto se ale dostal v úvodu dvakrát do vedení 1:0 a 2:1. Zápas rozhodla katastrofální druhá třetina ze strany Spartaku, skončila 1:8 z jeho pohledu.

„Rychle zapomenout. Nezodpovědnost vedoucí k ospalé hře a zasloužený výprask od nahecovaných hráčů Ostravy. Rozhodně nám nepřidalo, že scházeli tři hráči základní sestavy. Užší kádr je u nás vždy hodně vidět," hledal přerovský obránce a kapitán těžko slova k nevyvedenému du­elu.

K dalšímu zápasu nastoupí Přerov v pátek 29. ledna od 20.30 doma proti Holešovu.

FBK Letka Ostrava – FBC Spartak MSEM Přerov 14:5 (3:2, 8:1, 3:2)

Branky a nahrávky Přerova: Radim Klimecký (Malina), Radim Klimecký (Kaďorek), Malina (Hořecký), Hnila (Raška), Radim Klimecký (Kaďorek).

Přerov: Ceh, Raška – Dvořák, Hnila, Hořecký, Malina – Radim Klimecký, Roman Klimecký, Kaďorek, Veselý, Fafílek, Ďopan.