V úvodním kole byl Bartlovi, jež startoval ve váhové kategorii do 81 kg, soupeřem Jan Varga z Muay Thai Olomuc. V konfrontaci Bartl prohrál RSC, kdy byl zápas zastaven lékařem pro jeho silné krvácení z nosu. Lošťák naproti tomu zvítězil nad Matějem Kubinou ze Sokola Mělník po třech kolech jednoznačně na body.

Druhé kolo ALPINE logistik Ligy v K-1 se konalo v Chrudimi. Zde se mělo původně představit šest reprezentantů KBC, ovšem Bartlovi a Srubkovi bohužel nedorazili předem nalosovaní soupeři. Jako první se předvedl Lošťák, který sice musel nastoupit o váhu výše – do 75 kg, ale to mu nevadilo. S Jakubem Hnykem z Bicom Fight Centra Liberec si poradil ve třech kolech. Hnyk se již ve druhém kole ocitl dvakrát po Lošťákově boxerské kombinaci na podlaze ringu a v kole třetím, po počítání, již odmítl bojovat dál. Následně přišel na řadu ve váze do 86 kg Patrik Charabarovič, který nastoupil teprve ke svému druhému zápasu. Proti němu se postavil Jiří Kudrna z Tiger teamu. Byl to vyrovnaný a velmi tvrdý zápas, ve kterém byl po dvě kola Charabarovič lepší. Ve třetím kole ovšem absolutně ztratil, když doplatil na slabší fyzickou kondici, a prohrál po třech kolech na body.

V dalším fightu nastoupil Jiří Švec ve váze do 75 kg proti Vladimíru Kolářovi z Bicom Fight Centra Liberec. Švec byl od začátku pod tlakem a zkušenější Kolář zaslouženě zvítězil po třech kolech na body.

Jako poslední zápasil Jakub Hučko. V supertěžké váze zvítězil ve třetím kole RSC nad obrovitým Václavem Pelcem z Kobry Kladno, když zápas ukončil zadním zvedákem na soupeřova žebra. (kbc)