Šestnáctého ročníku Memoriálu Tomáše Hanečky, který bude bitvou dvoučlenných družstev, a dvanáctého ročníku Memoriálu Františka Přecechtěla, v němž se utkají jednotlivci, se mohou zúčastnit hráči okresních, krajských soutěží, pozvaní a max. však hráči divize. Ve dvojici může s účastníkem divizní soutěže nastoupit maximálně hráč krajské soutěže II. třídy. Oceněna budou vždy první tři družstva a první tři jednotlivci.

Prvenství v turnaji jednotlivců bude obhajovat Zdeněk Daněk, který loni ve finále porazil Lukáše Masaříka z Komořan u Brna. Z regionálních účastníků byl nejlepší Pavel Koutný z Buku, který skončil třetí.

V soutěži dvojic triumfovali Zdeněk Daněk a Martin Vlach z Němčic na Hané. Druzí skončili Lukáš Masařík s Ivanem Hejduškem z Komořan a na bronzový stupeň vystoupali Pavel Gorecki s Vojtěchem Šubou z Hranic.

Přihlášení do zápasových klání je možné předem u p. Pavla Polčáka na e-mailu ppolcak@centrum.cz nebo přímo na místě v sobotu do 8.15. Bližší informace najdete na oficiálním webové prezentaci oddílu stolního tenisu Tovačov.