Kia ve stromě

K první nehodě došlo v pátek 24. července ve 13.35 hodin v katastru obce Pavlovice u Přerova.

„Z dosud nezjištěných příčin řidička automobilu značky Kia při jízdě ve směru na obec Tučín přejela nejprve částečně vpravo, mimo komunikaci, a pak zřejmě ve snaze vrátit se zpět do svého jízdního pruhu přejela vlevo do protisměru a následně do příkopy, kde bočně narazila do vzrostlého stromu," popsala krajská policejní mluvčí Marie Štrbáková. Jednatřicetiletá řidička byla s těžkým zraněním převezena do nemocnice v Olomouci, hmotná škoda se vyšplhala na 71 tisíc korun.

Ford ve stromě

Druhá nehoda se stala v úterý 28. července v 10.55 hodin na silnici mezi obcemi Loučka a Slavkov. Čtyřiašedesátiletý řidič auta značky Ford Focus při jízdě na rovném úseku ve směru na obec Loučka z dosud nezjištěných příčin vyjel vpravo, mimo komunikaci, kde čelně narazil do listnatého stromu.

„Při nárazu došlo u řidiče ke zranění, které si vyžádalo letecký transport do nemocnice v Olomouci," uvedla mluvčí. Hmotná škoda byla v tomto případě vyčíslena na 33 tisíc korun.

Pokud někdo viděl průběh některé z nehod, se svým svědectvím se může obrátit přímo na linku 158, nebo osobně přijít na adresu: Dopravní inspektorát Přerov, U Výstaviště 18.