„Dany je dalším z řady přerovských odchovanců. Je ještě velmi mladý, ale už se dokázal probojovat do kádru a týmu. Letos by si měl svými výkony říct o ještě větší roli v mužstvu,“ uvedl sportovní manažer Pavel Hanák na klubovém webu Zubrů.

Indrák v uplynulé sezoně kromě patnácti startů v Chance lize za Přerov nastoupil do Poháru DHL v barvách juniorky Komety Brno. A dařilo se mu velmi dobře, v 21 utkáních zapsal deset branek a třináct asistencí.

Vladimír Kočara
Zubři oznámili složení realizačního týmu

Mezi muži se však teprve pokouší prosadit. V 25 duelech zapsal jednu asistenci, když 22. října 2018 asistoval u branky Jaroslava Moučky proti Slavii Praha (výhra Zubrů 5:0).

„Už v průběhu loňské sezony jsem měl nabídky jinam, ale žádná se netýkala seniorských soutěží. Chci se už prosadit mezi chlapy, v Přerově jsem odmala a dobře to tu znám,“ řekl Daniel Indrák k podpisu nové smlouvy.

Na oficiální soupisce Přerova se tak kromě kapitána Jiřího Krisla, který vloni podepsal dvouletý kontrakt, objevil první mladý odchovanec. Další by měli přibývat.

ZMĚNY V KÁDRU ZUBRŮ:

Odchody: Lukáš Klimeš (Kometa Brno), Michael Petrásek, Jakub Kubeš (Vítkovice), Martin Weinhold (Karlovy Vary), Jakub Navrátil (Olomouc), Matouš Kratochvil (Pardubice), Jan Berger