Ten se ukázal už na podvečerním pondělním tréninku A-týmu.

„Na tom, že jsem se nyní objevil v Přerově má největší zásluhu Pavel a Zdeněk Sedlákové, se kterými jsem byl v kontaktu," prozradil zkušený hokejista.

Čtyřicetiletý obránce, jehož jméno se hlavně pojí se Zlínem, si po zranění vyzkoušel tréninkovou zátěž.

„Poprvé jsem od extraligového finále pořádně trénoval. Úplně teď hořím," pověděl s úsměvem. „Přijel jsem i z toho důvodu, abych všem zavřel pusu. Pořád mi volali a esemeskovi," dodal.

Myšlence, že by mohl obléknout dres Přerova se bývalý elitní bek extraligového Zlína vůbec nebrání.

„Nabídka od vedení Přerova tady je. Pokud vydrží koleno a bude zájem, určitě bych si nějaké zápasy za Přerova zahrál. Musel bych poctivěji trénovat, hrávám akorát ve středu se starými pány, a to je úplně o něčem jiném," uvedl.

„Záleží to úplně na něm. Podle toho jak se bude cítit. Z naší strany rozhodně zájem je," pověděl Pavel Sedlák, sportovní manažer HC ZUBR Přerov.

Stejná sranda jako ve Zlíně

Sám Hamrlík zároveň připouští, že by nešel do nijak neznámého prostředí:

„Některé kluky tady znám. V kabině je stejná sranda jako tomu bylo ve Zlíně."

Nejbližší plány má matador s reprezentačními zkušenostmi ale jiné.

„Poletím za bráchou (Roman Hamrlík – pozn. autora) do Montrealu, kde má oficiální rozlučku s kariérou. Bude tam většina lidí, jak bývalí spoluhráči z Tampy Bay, kde začínal, tak i trenéři," prozradil zajímavost Hamrlík.

O služby střelce od modré usilovali i ve Vsetíně.

„První nabídka ale přišla od Pavla Sedláka v létě. Nebylo by to z mé strany fér, kdybych šel hrát za Vsetín. Pokud nastoupím, tak jedině za Přerov," dodal důrazně Hamrlík.

Oficiální posilou je již Tomáš Houdek, který přichází z Olomouce formou střídavých startů. Dvaatřicetiletý obránce má za sebou pestrou kariéru. V nejvyšší soutěži se představil ve 224 zápasech.