O odchodu Jakuba Navrátila do Olomouce již Deník jako první informoval. Zubři však během čtvrtka oznámili, že nejvyšší soutěž okusí také Jakub Kubeš, nejproduktivnější zadák týmu. Matouše Kratochvila si z hostování stáhly Pardubice.

„Nejen Kubovi Navrátilovi, ale i Kubovi Kubešovi a Martinu Weinholdovi všichni přejeme, aby jim nové extraligové angažmá vyšlo. Pokud to bude možné, tak se samozřejmě pokusíme domluvit, aby se u nás objevili formou střídavých startů,“ uvedl pro klubový web sportovní manažer HC Zubr Přerov Pavel Hanák.

Jednatel HC Zubr Přerov Tomáš Pluháček
Přihlášku do Chance ligy podáme, potvrdil jednatel Zubrů Pluháček

Po návratu Lukáše Klimeše do brněnské Komety a podpisu Martina Weinholda Karlovými Vary tak Zubři hlásí citelné ztráty, které se však během koronavirové krize daly očekávat.

„Nejsme zastánci toho, abychom podobně jako týmy v okolí vyměnili spoustu hráčů a nabrali za ně nové. Bohužel situace je ale nyní hodně složitá, proto jsme se s některými museli rozloučit,“ vysvětlil Hanák.

„Všem děkujeme za práci, kterou tady odvedli. Zanechali u nás velmi dobrou stopu a přejeme jim hodně štěstí. Je možné, že se třeba někdy u nás ještě objeví. S dalšími hráči nyní vedeme jednání a věříme, že se nám podaří kostru týmu znovu zachovat,“ uzavřel manažer.

Jakub Navrátil
Talent Navrátil jde do Mory, vrací se Kucsera. Čtyři hráči končí