Mezi těmi známými z loňské sezony se proháněli místní talentovaní odchovanci, kteří budou bojovat o místo v sestavě. Novou tváří byl zkušení obránce Jiří Polák, jenž naposledy působil v Prostějově.

„Během třech týdnů budeme kádr zeštíhlovat. Řada kluků, kteří ještě toho tolik neodehráli, dostanou příležitost v nejbližších přípravných," prozradil Dočkal.

Zubři si potřebují brzy osvojit veškeré své dovednosti. Už ve čtvrtek je čeká první zápasový test, kdy zamíří na Valašsko, konkrétně do Vsetín. O den později odehrají zápas i doma, a to proti prvoligovému Prostějovu.

„A na to navazuje příští týden turnaj v Porubě, kde nás čekají další tři utkání. To už si uděláme obrázek o těch nových hráčích, které tu máme či o juniorech, kteří se do Přerova vrátili," poznamenal Dočkal.

A jak budou probíhat samotné tréninky Zubrů?

„Kromě těch dvou tréninkových jednotek na ledě, máme ještě formu přípravy silového zaměření, dynamiky. Uvidíme, jak to bude postupně na hráče působit. Jsme teprve na začátku této přípravy," doplnil kouč.

V týmu nebudou dále působit Richard Brančík s Markem Ditrichem, kteří ukončili kariéru. Pavel Hanák bude nadále hostovat v Novém Jičíně, odkud se naopak vrátil Antonín Sprušil. David Šťastný je na zkoušce ve Zlíně a v Plzni bojuje o svou šanci Jakub Ferenc.