Tvrdá hra, výměna názorů s fanoušky a nepřehlédnutelný plnovous.

Na to se nyní mohou těšit příznivci sešívaných.

Zadák Petr Přindiš bude nově oblékat dres s hvězdou na prsou.

„Odchází se mi z Přerova těžce, protože tady všechno funguje tak, jak má. Byl jsem se vším hodně spokojený. Chtěl bych tímto poděkovat vedení klubu, všem trenérům i klukům v kabině, kde byla skutečně výborná parta," uvedl karlovarský odchovanec pro klubový web.

Za Zubry stihl odehrát vinou zranění kotníku pouhých patnáct zápasů, v poslední době měl v týmu přeci jen těžkou pozici a příliš prostoru na ledě nedostával.

„Potřebuji hlavně hrát a hrát, proto mě zájem Slavie potěšil. Snad tam tu šanci pořádně chytím. Ale jak už jsem řekl, v Přerově se mi moc líbilo, hokej tady jde správným směrem," pověděl loučící se obránce a přidal i vzkaz fanouškům, se kterými to po vzájemných neshodách v kvalifikaci o WSM ligu, kdy ještě působil v dresu Sokolova, neměl vůbec jednoduché:

„I fanouškům bych chtěl poděkovat, jak mě tady nakonec vzali. Když jsem do Přerova přicházel, tak to nebylo jednoduché. Chtěl jsem si od nich poslechnout své jméno, kdybych dal gól, ale to se bohužel, i kvůli tomu mému zranění, nepovedlo. Doufám, že to s fanoušky nebudu mít znovu na nože, když jdu zrovna do Prahy, což určitě neradi slyší. Chci jim vzkázat, ať jsou takoví, jací jsou. Neskutečně fandí a ženou tady hokej dopředu."

Důvody odchodu obránce s extraligovými zkušenostmi objasnil manažer klubu Lubomír Svoboda.

„Impuls přišel od sportovního manažera, pana Luďka Bukače. Slavia má zájem své obranné řady před play-off posílit, proto jsme se dohodli, že Petra Přindiše uvolníme. Delší dobu nám kvůli zranění chyběl v sestavě a není jednoduché zpátky naskočit do rozjetého vlaku. Pokud bude mít po konci sezony zájem a nedostane lukrativnější nabídku, tak bychom s ním chtěli počítat, tentokrát už do základního kádru," prozradil přerovský boss.