Z brněnské Komety se tak v přerovském dresu může objevit obránce a 17letý supertalent Stanislav Svozil, z Vítkovic by mohl dostat příležitost další mládežnický reprezentant Martin Ryšavý.

„Oba patří ve svém ročníku k nejlepším hráčům, jsou to reprezentanti a především naši odchovanci. Takových hráčů si velmi vážíme a chceme jim dávat šanci. Pokud se v některém zápasu objeví, tak to určitě bude výborné i pro naše fanoušky. Vše bude záležet na jejich vytížení v klubech,“ uvedl pro web Zubrů sportovní manažer Pavel Hanák.

Oficiálně potvrzena je také výměna vítkovického Martina Bodáka za Roberta Černého, o jehož pokračování v extralize ostravský klub informoval již dříve.

„Vítkovice projevily eminentní zájem o Roberta Černého nejen do konce letošní sezony, ale i na tu další. My jsme se změnou střídavého startu na hostování souhlasili, protože Robert si extraligu určitě zaslouží,“ uvedl Pavel Hanák.

Přerovský klub zároveň oznámil, že další změny nechystá a soupiska je uzavřena.

„Současný kádr má naši plnou důvěru a společně se střídavými starty a našimi juniory je na závěr sezony dostatečně široký,“ vysvětlil hlavní trenér Vladimír Kočara.

Hokejový brankář Tomáš Suchánek, odchovanec Přerova
Z dorostu za "vousatými chlapy". Suchánek v šestnácti válí v Chance lize