Zasedání se zúčastnilo několik členů Výkonného výboru Českého svazu ledního hokeje. Jmenovitě Karel Jankovič, jež je také členem IIHF, sportovní manažer ženských hokejových reprezentací Martin Loukota, koordinátor pro technické záležitosti Tomáš Jankovič, tiskový mluvčí Zdeněk Zikmund, ekonomický poradce Jan Brabenec či sekretář komise rozhodčích Rudolf Potsch.

„Ano, můžeme říct, že to byla už skutečně poslední schůzku z těch organizačních. Sejdeme se ještě toho čtvrtého dubna, kde už si jen vše zařízené potvrdíme," řekl Lubomír Svoboda, marketingový manažer přerovského klubu.

Během jednání ještě došlo k menším změnám.

„Původně mělo být press centrum vedle VIP sektoru, ale po obhlídce alternativních prostor jsme se dohodli, že ho uděláme v prostoru restaurace na zimním stadionu," prozradil Svoboda.

Po příjezdu do Přerova budou reprezentační týmy ubytovány na Hotelu Fit a v Hotelu Na Jižní. „Rozhodčí a členové organizačního týmu budou ubytováni Na Labuti. Zbylí členové, rodiče hráček a návštěvníci pak v Hotelu Zimní stadion," zmínil jednatel klubu.

„Těch čtrnáct dní bude ještě perných, ale vypadá mistrovství by mělo organizačně dopadnout dobře," dodal Svoboda.