Chlapci i děvčata ve věku 4–8 let tak budou mít v Přerově ve čtvrtek 26. ledna od 15.30 hodin jedinečnou možnost přijít si na vlastní kůži vyzkoušet lední hokej pod dohledem trenérů Zubrů i kvalifikovaných koučů ČSLH.

„Jsme rádi, že se i my projektu účastníme. Pro nás to bude letos největší náborová akce. Hokej je v Přerově nejpopulárnějším sportem a dětí není nikdy dost. Budeme rádi, když se kluci i holky přijdou za námi podívat. Dostanou drobný dárek a reprezentační dres," zve na akci sportovní manažer mládeže HC Zubr Přerov Vladimír Kočara.

Odpoledne v MEO Aréně bude plné zábavy a pohybu. Vítáni budou i ti nejmenší, kteří třeba nikdy nestáli na bruslích. Nezapomíná se ani na rodiče. Ti budou informováni například o mýtech kolem mládežnického hokeje, jako jsou vysoká finanční náročnost či přílišná nebezpečnost.

„Všichni se těšíme, že za námi na zimák přijde spousta dětí a hodinu na ledě si užijí. Jde nám hlavně o to, aby všichni, kteří přijdou, měli úsměvy na tváři. To je pro trenéry ta největší odměna," dodal závěrem Kočara.

Veškeré další potřebné informace jsou k dispozici na oficiálních webových stránkách akce www.pojdhrathokej.cz.

Zdroj: Youtube