V sobotu Třebíč, v pondělí Ústí nad Labem a ve středu Karlovy Vary. Během pár dní se v MEO Aréně prostřídá slušný zástup kvalitních hráčů, Zubři se ovšem vždy chtějí soustředit pouze na nadcházející souboj.

„Nedívám se na tři domácí zápasy, dívám se na ten, co nás čeká nyní. Bude to nesmírně těžké utkání, stejně jako bylo to poslední na domácím ledě. Třebíč je houževnatý soupeř, nepříjemný v defenzivě a nebezpečný v brejcích,“ vypíchl přednosti Horácké Slavie kouč Přerova Kamil Přecechtěl.

V přípravě Třebíč vynuloval Klimeš. V prvním letním přátelském duelu díky němu Zubři zvítězili 3:0, nyní je ale pochopitelně čeká úplně jiný zápas. Tým z Vysočiny je sice po čtyřech kolech předposlední, své první dva body ovšem získal v posledním utkání, když porazil doma Kladno 3:2 po prodloužení.

UDRŽÍ SE ZUBŘI NA ŠPICI TABULKY?

To Přerované jsou v tabulce po skvělém startu hodně vysoko. Třetí místo vypadá výborně, je to však stále pouze vstup do ohromně vyrovnané soutěže.

„Úvod se nám celkem povedl. Možná jsme ještě mohli udělat nějaké body s Frýdkem, ale zase nemůžeme být neskromní. Soutěž je nesmírně vyrovnaná a za další dvě kola vše může být úplně jinak. Ale věřím, že s tím, co předvádíme a co jsme zatím získali, můžeme být spokojeni,“ přemítal Kamil Přecechtěl.

V duelu s Horáky si bude jeho družina muset dát pozor hlavně na Romana Erata. Ikona třebíčského hokeje stíhá na čele produktivity WSM ligy přerovského Tomáše Fořta. Na ledě se mimochodem potkají čtyři hráči z elitní pětky kanadského bodování. Kromě Fořta s Eratem se zatím daří také dvojici Milan Procházka – Roman Pšurný.

Sobotní utkání Přerova s Třebíčí začne v MEO Aréně úderem 17. hodiny.

NADCHÁZEJÍCÍ PROGRAM ZUBRŮ:

sobota 17.00 Přerov – Třebíč
pondělí 18.00 Přerov – Ústí n. L.
středa 18.00 Přerov – Karlovy Vary

TOP 5 kanadského bodování:

1. Tomáš Fořt (PRE) 7 (2+5)
2. Roman Erat (TRE) 7 (1+6)
3. Lukáš Krejčík (SLA) 6 (4+2)
4. Milan Procházka (PRE) 6 (4+2)
5. Roman Pšurný (PRE) 6 (2+4)