Proč myslíte, že to dnes proti Třebíči opět nevyšlo?

Hlavní příčiny vidím v tom, že jsme nedali šance, které jsme měli, a soupeř využil brejky, na které čekal v podstatě celý zápas.

Jaký to byl pro vás jako gólmana zápas?

Já jsem se na to hrozně těšil, cítil jsem se hrozně dobře. Bohužel tam prostě padlo pět gólů, ať už z přesilovky nebo brejků. Je to strašná škoda.

Dalo se někde udělat něco jinak?

Při každém gólu se dá udělat něco jinak. Mohli jsme klidně vyhrát 2:0, kdybych zachytal lépe. Prostě je to tak, pět gólů je pět gólů.

Je nějaký gól, který vás vyloženě mrzí?

No, zřejmě asi ten druhý. Tam se to nějak podivně odrazilo, přihrávka z rohu šla vlastně před bránu, těžko říct, jestli jsem si to tam srazil sám nebo jak to bylo. Nevím.

Dneska tam bylo hodně individuálních chyb ze strany spoluhráčů, nerozhodlo právě to?

Samozřejmě, oni z těch chyb pak několikrát ujeli. Ale myslím si, že to je kvůli tomu, že se nám teď nedaří, nic nám nevychází a z toho pak pramení tyhle chyby.

Říkal jste, že jste se těšil, byl to pro vás proti Třebíči asi speciální zápas…

Tak samozřejmě, je to proti bývalému klubu, takže jsem byl hodně namotivovaný. Ale vyhrát jsem chtěl jako každý jiný zápas. Dopadlo to ale tak, jak to dopadlo.

Jak to vlastně bylo s vaším krátkým působením v Třebíči?

Odchytal jsem tam dva celé zápasy, v jednom jsem ještě střídal. Byl tam Karel Vejmelka, který dostával větší prostor. Já ale na Třebíč nemůžu říct jediné křivé slovo.

Jste brankářem Komety Brno. Jaká je vlastně vaše pozice mladého perspektivního gólmana v takovém klubu?

Tak já doufám, že mě tak berou. Samozřejmě se nemůžu srovnávat s kluky, kteří chytají teď v Brně, snažím se tak nějak vychytat a posbírat zkušenosti v první lize. Jsem strašně rád za tu šanci tady, protože dostávám spoustu prostoru, i když ta forma teď není taková, jaká bych chtěl. Musím moc poděkovat trenérům a všem, že mi dávají tu šanci. Doufám, že ty zkušenosti tady posbírám.

Jak se vám zatím v Přerově líbí, jste spokojen?

Je to tady úplně fantastické. Zázemí v kabině, trenéři, všichni kolem v klubu. Fanoušci jsou taky fantastičtí, strašně se mi tady líbí.