Už žádné hádání u piva, kdo je větší znalec přerovského hokeje. Díky jedinečnému kvízu reálně změříme, jak vnímáte samotnou hru Zubrů. Žádné ohrané otázky, žádná snadno dohledatelná data. Taková soutěž tady ještě nebyla.

„Zatímco kanadské body nebo úspěšnost na buly lze snadno dohledat v oficiálních statistikách, úspěšnost hráčů při opuštění obranného pásma nebo jejich podíly na tvorbě šancí už běžně ne. A právě třeba k takovým oblastem se teď můžete sami vyjádřit v našem kvízu,“ zve veřejnost k zábavné hře Petr Malina, zakladatel společnosti Malina Sport Data.

Jiří Sklenář má v přerovském klubu kromě brankářů na starosti video a během každého zápasu sbírá vlastní data a poznatky. Také pro něj jsou ale kvízové otázky novinkou.

„Mně se kvíz líbil hodně. Hlavně informace, které z něho vyplynou. K trenérům ani ke mně se tyto informace nedostávají,“ řekl Sklenář.

„Když stříhám video pro tým, tak to bývá celý zápas, tohle je zajímavá sonda hry pět na pět. To je velký rozdíl. Sám jsem zvědavý, jak dopadnu,“ přiznal videokouč.

JAKÁ JSOU PRAVIDLA HRY?

Kvíz jsme tedy odstartovali v neděli 31. května v 18 hodin.

Na vyplnění dotazníku máte od začátku registrace přesně tři dny. Tipování ukončíme ve středu 3. června v 18 hodin zveřejněním výsledků prvního okruhu otázek. Chybět nebude sonda do tajů hokejové analýzy dat. Máte se na co těšit.

Otázek je celkem dvanáct, posbírat v nich můžete maximálně 48 bodů. A pozor! Nejedná se o nic jednoduchého. Nechybí bonusová tipovací otázka, která určí pořadí hráčů v případě bodové shody (bližší tip vyhrává).

Tři nejlepší respondenti budou odměněni zajímavými cenami, které věnoval HC Zubr Přerov ve spolupráci s jeho partnery. A hlavně – prokážou nesporné pozorovací kvality přerovského hokeje.

Vyplněné dotazníky budete moci posílat do středy 3. června.

Jiří Sklenář
V pozadí zubřího úspěchu. Video nám dávalo výhodu, říká Sklenář

CO POTŘEBUJI KE HŘE?

Je to naprosto jednoduché. Stačí vám připojení k internetu a co nejlepší znalosti. Vyplnit budete muset pouze své jméno a e-mail, abychom vás v případě výhry mohli kontaktovat. A taky si prohlédnout časový harmonogram níže, aby vám nic neuniklo.

HARMONOGRAM KVÍZU

Neděle 31. května: spuštění registrace v 18.00

Středa 3. června: v 18.00 uzavření registrace a odpovědi na otázky 1 – 4 (data o přechodech pásem hráčů)

Pátek 5. června: odpovědi na otázky 5 – 8 (data o šancích)

Neděle 7. června: odpovědi na otázky 9-12 (specifická hráčská data)

Pondělí 8. června: vyhlášení vítězů

VÝHRY

1. místo: 30 plechovek piva Zubr Grand, kniha 90 let přerovského hokeje, mikina Kappa

2. místo: 12 plechovek piva Zubr Grand, kniha 90 let přerovského hokeje, tričko Kappa se vzpomínkovým designem

3. místo: 6 plechovek Zubr Grand, kniha 90 let přerovského hokeje, hrníček HC Zubr Přerov