„Dan udělal v poslední době velký výkonnostní pokrok a po dobrých výkonech si vybojoval dlouhodobou smlouvu. Vidíme v něm perspektivního gólmana pro zlínský hokej, který se bude nadále zlepšovat a přiblíží se ještě více výkonnosti Kašíka," těší hlavního trenéra a sportovního manažera v jedné osobě Roberta Svobodu.

Daniel Huf je zlínským odchovancem. Premiérový start mezi dospělými si připsal v sezoně 2016/2017, o poznání více šancí dostal v předchozím ročníku, kdy i vinou zranění zkušenějšího Libora Kašíka odchytal 31 zápasů.

Daniel Gazda po sezoně zvládl ještě dva mezistátní zápasy. Na šampionát do lotyšské Rigy se nakonec nedostal. Stejně jako další zlínský odchovanec Michal Jordán.
Gazda oslovil Jordána na instagramu. Prokrastinace v bublině nebyla, popírá

„Děkuji vedení klubu a trenérům za důvěru, kterou do mě vkládají. Velmi si toho vážím a těší mě to. Od patnácti let jsem o tom snil a nyní se mně splnil velký sen. Beru to jako obrovskou příležitost pro dosažení dalších hokejových cílů. Jsem rád, že můžu být součástí současného A-týmu a podařilo se mně zúročit každodenní tvrdou práci," vyjádřil se k podpisu dlouhodobějšího kontraktu 22letý brankář.