První obecní zabijačka.
Zdroj: DENÍK/Naďa Jandová
Skaličkou se linula vůně guláše.
Zdroj: DENÍK/Naďa Jandová
Sádlo se musí pokrájet na kostičky...
Zdroj: DENÍK/Naďa Jandová
Zdroj: DENÍK/Naďa Jandová
Všichni měli plné ruce práce.
Zdroj: DENÍK/Naďa Jandová
Jak se umí chlapi otáčet, když jde o dobré jídlo.
Zdroj: DENÍK/Naďa Jandová
Co se v mládí naučíš...
Zdroj: DENÍK/Naďa Jandová
Možná by to chtělo ještě trochu soli.
Zdroj: DENÍK/Naďa Jandová
Ke správné zabijačce patří i hodně cibule.
Zdroj: DENÍK/Naďa Jandová
K chuti přijdou i koláčky a pecáky.
Zdroj: DENÍK/Naďa Jandová
Na kávu, čaj, koláčky aĺe hlavně za zabíjačku přišly i chovanky Domova Větrný mlýn ze Skaličky
Zdroj: DENÍK/Naďa Jandová