Trenér Jaroslav Matějíček neměl k dispozici stopera Bogdaně či další klíčové hráče Kollera s Kopeckým. V kádru se opět neobjevil ani Michal Koutný starší, který by se po zranění měl vracet do hry. Šanci tak opět dostali dorostenci i hráči z béčka.

„Zlíňáci byli pohyblivější, já jsem si hlavně chtěl udělat úsudek o dalších hráčích, které jsem zkoušel z dorostu a B-týmu. Chtěli jsme si vyzkoušet hru se silnějším, kvalitním a běhavým soupeřem," vysvětloval Matějíček.

Zlínským „testem" prošli sledovaní hráči tak nějak na půl. „Dorostenci Malenda s Rybkou jsou příslibem do budoucna. Hlavně Malenda se mi v útoku líbil. Kluci z béčka jsou určitě snaživí, ale vyšší soutěž už je o větší rychlosti, rozhodování a o důrazu. Uvidíme, jak se kluci ještě posunou," hodnotil kouč.

Samotný zápas ale výsledkově byl naprosto jednostrannou záležitostí. „Tři góly jsme dostali v prvních dvaceti minutách prvního i druhého poločasu. V podstatě jsme doplatili na nekoncentrovanost a nedisciplinovanost po příchodu na hřiště. Pak už ta hra z naší strany byla lepší, ale spíše průměrná," shrnul Jaroslav Matějíček.

FC Fastav Zlín B – 1. FC Viktorie Přerov 6:0 (3:0)

Branky: V. Mlýnek 2, M. Mlýnek, Stuchlík, Chwaszcz, vlastní Bubeník.

Přerov: Švec – Grečmal, Bubeník, Zimčík – Kryšpín, Hýbner, Kytlica, Václavíček, Rybka – Blažkovský, Malenda. Střídali: Bielko, Plášek, Tomek. Trenér: Jaroslav Matějíček.