Legea Cup se uskuteční o tomto víkendu a letos přilákal ostravský Baník, Sigmu Olomouc či Zlín. Samozřejmostí je účast domácí Viktorky. Hráči do 14 let tak v Přerově opět po dva dny demonstrují tu nejvyšší fotbalovou kvalitu své věkové kategorie.

„Opět se podařilo turnaj zkvalitnit a zůstat u statutu mezinárodní. V sobotu je rozdělen na dvě skupiny,“ prozradil pořadatel akce Ondřej Mrázek.

Skupina A s přerovským celkem se rozehraje v 8 hodin, skupina B asi od půl druhé odpoledne do večera. V neděli jsou pak na programu boje o konečná umístění, finálové klání by se mělo odehrát po patnácté hodině.

„Vítěz obdrží voucher na sadu dresů, druhý tým sadu rozlišovacích dresů. K tomu nejlepší hráč, střelec i brankář získá speciální vybavení a míč. Oceněny budou týmy až do osmého místa. Nový putovní pohár je téměř dvojnásobně vysoký než ten starý,“ uvedl Mrázek.

V hale nebude chybět ani bufet či soutěž o spoustu dalších cen. 

Rozlosování turnaje:
Skupina A – FC Baník Ostrava, SK Sigma Olomouc, MFK Vítkovice, SK Hanácká Slavia Kroměříž, FC Písek, FC Tempo Praha, 1. FC Viktorie Přerov

Skupina B – FC Vysočina Jihlava, FC Fastav Zlín, MFK Frýdek Místek, FK Ústí nad Labem, FC MAS Táborsko, 1. SC Znojmo, MFK Tatran Liptovský Mikuláš

Zubři (ve žlutém) proti Havířovu
Meo válí dál! Zubři šesti góly rozstříleli Havířov
Hokejový turnaj reprezentací do 20 let v Přerově
Mezinárodní hokej opět míří do Přerova! MEO Aréna hostí Turnaj čtyř