Nemocné děti podpoří sportovci na benefičním fotbalovém utkání, které se uskuteční 17. června od 15 hodin v areálu v Kozlovicích.

„V minulém roce jsem v Kozlovicích a v Přerově slíbil, že pro dětské pacienty letos v létě uspořádám také druhý ročník a slib jsem dodržel,“ řekl Pavel Novák.

Fotbalisté 1. FC Viktorie Přerov (v modré). Ilustrační foto
Je to jisté! Viktorka se vrací do divize

Hráči – fotbalové hvězdy minulosti i současnosti, kteří se akce minulý rok zúčastnili, byli myšlenou nadšeni a přislíbili účast také v tomto roce.

„Letos by neměl chybět ani můj syn, reprezentant, hráč tureckého Trabzonsporu Filip Novák. Dále jednám s mnoha dalšími hráči,“ konstatoval zpěvák.

Účast tak přislíbili například Václav Kadlec, Marek Heinz, Tomáš Čelůstka nebo Martin Doležal.

Baťův kanál ve Spytihněvi
Lodě v Přerově? Kraj zvažuje prodloužení Baťova kanálu


Chybět nebude také v letošním roce tombola, jejímž prostřednictvím mohou také lidé dětem pomoci.

„V tombole se letos objeví dresy ligových hráčů nebo kopačky či jiné fotbalové artefakty,“ prozradil Pavel Novák s tím, že program bude připraven také pro nejmenší návštěvníky.

Návštěvníci nepřijdou ani o autogramiádu, která v letošním roce proběhne bezprostředně po skončení fotbalového utkání. Vstupné na akci je dobrovolné.

Před samotnou benefiční akcí, v pátek 15. června od 17 hodin, se v Obchodním centru Galerie Přerov uskuteční podpisová akce fotbalistů ze širokého okolí. „Dorazí hráči ze Zlína i Olomouce,“ uzavřel Pavel Novák. (job)

KDO BY MĚL DORAZIT?
Autogramiáda: Filip Novák, Martin Zaťovič, Jakub Svoboda, Jakub Ferenc.

Nedělní utkání: Účast na něm přislíbili kromě Filipa Nováka nebo Martina Zaťoviče třeba také Marek Heinz, Václav Procházka, Tomáš Poznar, bratři Čelůstkové nebo trenér olomoucké Sigmy Václav Jílek.

Stále se jedná také o účasti zvučných jmen, jako je David Lafata, Václav Kadlec nebo Zdeněk Grygera.