V Mohelnici měli Přerované zápas výborně rozehraný. Od patnácté minuty převzali iniciativu a dostali se do vedení 3:1. Ve druhé půli však přišel nečekaný zvrat.

„Zkušenější mančaft by takový zápas už neměl ztratit. Utkání jsme ztratili naprostou nedisciplinova­ností," zmínil Richard Švehlík, trenér 1.FC Viktorie Přerov.

„O přestávce jsme si řekli jak budeme hrát. Bohužel hráči to ve druhém poločase nebyli schopni plnit," vracel se zpětně kouč k selhání týmu. Výsledná remíza byla nakonec pro Přerovany úspěchem.

Už v sobotu čeká Viktoriány další mistrovský zápas. Od 16 hodin hostí na svém travnatém bojišti tým Brumova.

„Hosté sice hrají o záchranu, ale rozhodně nás nečeká lehký zápas. Co jsem se díval na výsledky, tak se jim na jaře daří, což musíme brát v potaz," řekl přerovský kouč.

Domácí mají týmu Elseremo co oplácet. Na podzim totiž na jeho hřišti prohráli 2:0. Švehlík potvrdil očekávané.

„Pokud se chceme pohybovat na horních příčkách tabulky divize, tak v zápase musíme jít samozřejmě za vítězstvím." Klíč k úspěchu vidí nejen ve vyrovnaném kvalitním herním projevu svého mužstva, ale také v nutnosti pohlídat soupeřovy standardní situace.

I přes úpadek herního projevu v utkání v Mohelnici kouč Švehlík výrazné změny v sestavě neplánuje.

„Uvidíme, jak na tom budeme zdravotně. V Mohelnici nemohl do zápasu nastoupit Hýbner, jehož tahal lýtkový sval. V týdnu už trénoval, takže se vrátí do základní sestavy," prozradil lodivod 1.FCV.

V Přerově s dosavadními jarními výkony spokojeni nejsou. Zisk jediného bodu ze dvou utkání je špatnou vizitkou.

„Měli jsme mít minimálně čtyři body. V zápase s Hranicemi jsme byli horším týmem, ale na výhru jsme měli. Zbytečnými a hloupými chybami jsme se o body připravili. Je na čase, abychom už zabrali," pověděl závěrem zkušený stratég.