„Chtěli jsme sérii natáhnout, co možná nejdál to šlo, ale po dnešním výkonu si nemůžeme na nic stěžovat. Bodovat jsme si nezasloužili,“ okomentoval první porážku na domácím trávníku v aktuálním ročníku FORTUNA:LIGY.

SK Slavia Praha  - FC GIRONDINS De Bordeaux
Pohárové starty. Slavia je umí, potvrdila to i letos proti Bordeaux

Dá se mluvit o z vaší strany o nevydařeném zápase?
Rozhodně, byl to jednoznačně nejhorší zápas v letošní sezoně. Od první minuty nám absolutně nic nešlo, z toho pramenilo to, co z toho vzniklo.

Měl vás Baník přečtené?
To bych neřekl, v naší lize zná každý každého soupeře. Nedostali jsme se do naší hry. Nešlo nám to kombinačně, nesbírali jsme odražené balony. Nějaké šance tam byly, ale nedařilo se nám ani ve finální fázi. Bylo to málo, ani jsme si nezasloužili bodovat.

V závěru jste snížili, ale pořád to bylo málo, že?
Baník vedl o dvě branky, začal víc bránit a z toho z toho možná pramenilo, že jsme měli víc času a prostoru. Ve finále to bylo málo.

Trenér Michal Bílek
Bílka naštval Baroš. Před zápasem fňukal, pak zápas rozhodl, kroutil hlavou

Po čtyřech zápasech vám skončila i série bez inkasované branky bez prohry…
S pohárem jsme vyhráli pětkrát v řadě. Samozřejmě, že jsme si tady všichni vědomi, že tu ligu nebudeme válcovat až do konce. Chtěli jsme tu sérii natáhnout, co možná nejdál by to šlo, ale po dnešním výkonu si nemůžeme na nic stěžovat.

Scházel vám Traoré, který přestoupil do Slavie?
Samozřejmě, že scházel. Nebudeme si nic nalhávat, hraje ve fantastické formě, ale jsou tady jiní hráči. Musíme se tomu přizpůsobit a do dalších zápasu to zlepšit.

Obránce Slovácka Patrik Šimko
Šimko ze Slovácka: Každý chce hrát, na tribuně vás napadají i myšlenky na odchod