David Kuba (Šternberk)

Přes více než polovinu hřiště sprintoval s míčem David Kuba a své sólo v rychlosti dovedl k úspěšný konec. Při brejku mu stál v cestě už jen poslední bránící protihráč ze Zábřehu, kterému zahrál na housle a otevřela se mu cesta středem hřiště k brankáři. Ani s ním si nedělal Kuba velké starosti, přesně umístěnou střelou k tyči nedal soupeři v brance mnoho šancí.

Zdroj: Youtube

Erik Hrabovský (Všechovice)

V utkání vloženého 30. kola zaznamenal hattrick Erik Hrabovský z Všechovic, do výběru se dostala jeho druhá trefa. Při kombinační akci se balon dostal na hranici vápna k domácímu střelci, který bez váhání z první uklidil míč mimo dosah gólmana.

Zdroj: Youtube

Michal Muzikant (Medlov)

Třígólový zápas si uprostřed týdne užil také medlovský Michal Muzikant. Proti Velkým Losinám přihrával při své druhé brance do velké šance spoluhráči, ale ten ještě při překonání gólmana neuspěl. Balon se odrazil zpět k Muzikantovi, který jej technickým obloučkem poslal na branku a pak už jen všichni notnou chvíli čekali, jak celá situace dopadne. Míč  od tyčky směřoval za čáru a domácí celek mohl slavit.

Zdroj: Youtube