Dolany - Všechovice 4:0 (1:0)

Dolany si vytvořily proti Všechovicím těsný náskok v prvním poločase, po přestávce měli hosté nadějné příležitosti na srovnání skóre. Chybělo jim však více přesnosti a domácí mančaft udeřil podruhé. Jistější vedení hájily Dolany až do samotného závěru, kdy ještě dvěma dalšími zásahy vylepšili výsledek pro své příznivce.

Zdroj: Youtube

Lutín - 1. HFK Olomouc B 2:0 (1:0)

Od šesté minuty vedli na domácí půdě fotbalisté z Lutína. Rezervní mužstvo olomouckého HFK těsnou ztrátu smazat nedokázalo a Sigma přidala druhou, uklidňující, branku dvacet minut před koncem. Pro béčko Holice to znamenalo sedmou porážku z osmi odehraných kol, naopak Lutín se přiblížil špici tabulky.

Zdroj: Youtube

Hněvotín - Šternberk 0:2 (0:1)

Předposlední Hněvotín na svém hřišti proti Šternberku nebodoval. Hosté vstřelili první gól už v úvodní desetiminutovce, kdy se prosadili z pokutového kopu. Sérii neproměněných šancí uťali Šternberané ve druhé půli další přesnou trefou, kterou nešťastně tečoval do vlastní branky Šulc a hosté si pohlídali plný bodový zisk.

Zdroj: Youtube

Medlov - Želatovice 3:2 (0:1) Pen: 4:2

Dvoubrankový náskok měli ještě patnáct minut před koncem duelu v Medlově hosté ze Želatovic. Domácí celek se ale v závěru zápasu střelecky vzchopil a dvěma rychlými góly srovnal skóre. O vítězi musely rozhodnout penalty a Želatovice si z Uničovska nakonec odvezly pouze jeden bod.

Zdroj: Youtube

Černovír - Litovel 2:0 (1:0)

Souboj dvou týmů, které měly po sedmi odehraných kolech na kontě sedm bodů, hostil Černovír. Litovel na trávníku olomouckého celku neuspěla, domácí udrželi čisté konto a v každém z poločasu se jednou prosadili. Slovan se tak mírně přiblížil klidnějším patrům žebříčku krajského přeboru.

Zdroj: Youtube

Kralice na Hané - Velké Losiny 3:2 (1:1)

Střetnutí dvou mužstev ze spodní poloviny pořadí krajského přeboru hostily Kralice na Hané. Velké Losiny začaly lépe, gólovou oslavu si mohli hosté užít už ve 12. minutě. Během krátké chvíle ale domácí vyrovnali. Po přestávce se znovu radovali hosté, jejich vedení už trvalo déle, avšak Kralice opět daly výsledku remízovou podobu, tentokrát z penalty. Deset minut před koncem navíc přišlo rozhodnutí v podobě hlavičky domácího Skalníka a tři body zůstaly na Prostějovsku.

Zdroj: Youtube

 Jeseník - Opatovice 2:1 (1:0)

Prudkým zakončením hlavou otevřel skóre zápasu s Opatovicemi jesenický Lukáš Woitek. Těsný náskok se domácím nedařilo navýšit, Woitek navíc neproměnil pokutový kop. V závěrečné desetiminutovce přišlo ze strany hostů vyrovnání, ale nevyužité šance nakonec Jeseník mrzet nemusely. Brzy po vyrovnávacím gólu přidal střelec domácích Woitek druhou trefu a rozhodl o výhře.

Zdroj: Youtube

Mohelnice - Zábřeh 2:1 (1:0)

Dvě velké šance na obou stranách viděli diváci v úvodu zápasu Mohelnice a Zábřehu. V obou případech se zaskvěli gólmani a pokračovalo se za bezbrankového stavu. Ten vydržel do 27. minuty, kde se poprvé radovali domácí fotbalisté Mohelnice, Zábřeh ale zvládl vyrovnat dvacet minut po přestávce. Poslední slovo měli Mohelničtí, kteří rychle využili přesilovku, od 79. minuty totiž hráli hosté v deseti a nakonec odjížděli s prázdnou.

Zdroj: Youtube