Velké Losiny - Kralice na Hané 5:2 (2:1)

Jasnou záležitost udělal z duelu sousedů v tabulce nezastavitelný Tomáš Indra z Velkých Losin. Proti Kralicím na Hané se prosadil střelec domácího celku hned čtyřikrát a po úvodním gólu hostů z Prostějovska se mohl Indra se svým týmem radovat z obratu vývoje zápasu a jednoznačného vítězství.

Zdroj: Youtube

Zábřeh - Mohelnice 1:3 (1:1)

Derby Zábřehu s Mohelnicí odstartovalo lépe domácí Sulko, přesný zásah si v 15. minutě připsal Hymr. Jenže Mohelničtí dokázali těsně před odchodem do šaten srovnat skóre. Poslední slovo měli hosté v závěrečné čtvrthodině, kdy přidali ještě dva zásahy a tři body tak putovaly do Mohelnice.

Zdroj: Youtube

Všechovice - Dolany 2:0 (1:0)

Souboj dvou týmů z opačných pólů pořadí krajského přeboru se hrál ve Všechovicích. Hosté z Dolan inkasovali už v 7. minutě, ze svých příležitostí ale vyrovnání do konce zápasu nevytěžili. Ještě mnohem více jasných šancí měli však domácí, kteří přidali pojistku v 80. minutě a po výhře nad posledním celkem tabulky jsou na prvním místě.

Zdroj: Youtube

1. HFK Olomouc B - Lutín 0:2 (0:0)

Silného protivníka přivítali na svém hřišti fotbalisté B-tým 1. HFK Olomouc. Lutín v prvním poločase výrazně ohrozil branku domácích, ale na gólové oslavy si museli favorizovaní hosté počkat až do 67. minuty. Holičtí možnosti zdramatizovat utkání nevyužili a deset minut před koncem přidal z brejku pojistku Tomáš Los. Sigma se tak drží na dohled prvnímu místu.

Zdroj: Youtube

Opatovice - Jeseník 3:0 (1:0)

Export bodů z opatovického trávníku nedovolil domácí celek soupeřům z Jeseníku. Opatovice vedly po trefě z pokutového kopu ve 31. minutě a ve vyrovnaném zápase drželi domácí fotbalisté těsný náskok. Ten se jim navíc dvěma góly podařilo před závěrečnou fází zápasu výrazně navýšit a mohli s větším klidem doputovat k cennému vítězství.

Zdroj: Youtube

Litovel - Černovír 3:2 (2:2)

Třígólovou přestřelkou v úvodních pětadvaceti minutách zahájili zápas fotbalisté Litovle a Černovíra.  Domácí Tatran vedl 2:1, ale Černovír ještě těsně před  odchodem do šaten vyrovnal. Po pauze se tak začínalo opět za nerozhodného stavu, druhý poločas už nabídl pouze jedinou branku. Rozhodující trefa přišla z kopačky domácího Petra Dragona deset minut před koncem zápasu.

Zdroj: Youtube

Želatovice - Medlov 0:1 (0:0) Pen: 3:4

Na dostřel čelu tabulky se i po 22. kole drží fotbalisté Medlova. V souboji se Želatovicemi vytěžil celek z Uničovska dva body, v základní hrací době však gól nepadl. Obě mužstva nevyužila několik nadějných šancí, a tak rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých uspěl hostující Medlov.

Zdroj: Youtube