Velké Losiny - Lipová 0:1 (0:0) Pen: 3:4

Hráči Velkých Losin ani Lipové ve vzájemném souboji nemohli v úvodních devadesáti minutách slavit gól, a na řadu tak přišla penaltová loterie. V rozstřelu byli lepší hostující střelci a brankář z Lipové, bod navíc tak putoval na půdu nováčka krajského přeboru z Konicka.

Zdroj: Youtube

Lutín - Ústí 1:3 (1:1)

V penaltovém duchu začínal zápas Lutína s Ústím, ze značky pokutového kopu se prosadili hráči obou celků a po první půli byl stav vyrovnaný. Hostující celek z Hranicka Sigmě odskočil po hodině hry, když se rychle po sobě trefili Sencovici a Smolka. Náskok už se podařilo Ústí udržet a hosté ani nemuseli mít těžkou hlavu z neproměněné penalty v závěru zápasu.

Zdroj: Youtube

Opatovice - Zábřeh 1:0 (0:0)

Z posledního místa utekly Opatovice ve 14. kole krajského přeboru. Soupeřem jim tentokrát byl Zábřeh, ve vyrovnaném duelu čekali domácí fanoušci na gól až do 70. minuty. Oslavy pro Opatovice zařídil po rohovém kopu Radim Janásek.

Zdroj: Youtube

Černovír - Bohuňovice 2:4 (1:3)

Strhující úvod zápasu si mohli užít diváci v Černovíře, kam přijel nováček soutěže z Bohuňovic. A hosté z obce u Olomouce dlouho se střílením gólů neotáleli. Během tří minut se prosadili hned třikrát, a po čtvrthodině hry tak měli velmi příjemný náskok. Domácí Olomoučané se dostali na kontakt až v 63. minutě, ale stav 2:3 se opět rychle měnil. Bohuňovice pojistily vedení z pokutového kopu, exekuce se ujal kapitán Aleš Fryčák, který zkompletoval hattrick.

Zdroj: Youtube

Mohelnice - Kralice na Hané 2:3 (1:1)

Ve 14. kole směřovaly tři body z hřiště Mohelnice do Kralic na Hané. Hosté otevřeli gólový účet v 19. minutě, Mohelničtí ale reagovaly trefou těsně před odchodem do kabin. V závěrečné dvacetiminutovce duelu se lépe vedlo hráčům z Kralic na Hané, kteří dvěma góly strhli vedení na svou stranu. Domácí se ještě přiblížili brankou v 86. minutě, ale více už hostům cestu za vítězstvím nezkomplikovali.

Zdroj: Youtube

Litovel - Dolany 3:0 (1:0)

Už ve 2. minutě zápasu proti Dolanům slavili gólový úspěch Petra Dragona fotbalisté Litovle. Hostující celek se marně snažil smazat manko a Tatranu se podařilo čtvrthodiny po přestávce navýšit náskok. V 88. minutě pak v barvách Litovle pečetil na 3:0 Jan Baránek a Dolany se propadly na poslední pozici tabulky.

Zdroj: Youtube

Želatovice - Šternberk 1:4 (0:0)

Síle prvního týmu tabulky ze Šternberku se snažili odolat fotbalisté Želatovic. V prvním poločase přečkal domácí celek řadu šancí Šternberanů a hned po přestávce navíc otevřely Želatovice skóre z penalty. Hostující mančaft ale poté už seřídil mířidla, Pavel Kryl brzy srovnal skóre a poté dal třemi zásahy výhře Šternberku jasné kontury Petr Zifčák.

Zdroj: Youtube

Jeseník - Medlov 1:2 (0:1)

Vyrovnaný souboj s jedním z elitním celků soutěže svedli fotbalisté z Jeseníku. Na sever kraje zavítal Medlov a po 38 minutách hry se hosté radovali z úvodní trefy utkání, kterou obstaral Marek Okrouhlý. Manko domácích  ještě narostlo ve druhém poločase po gólu Nováka, Jeseničtí pak už jen korigovali z penalty na konečných 1:2.

Zdroj: Youtube