S manželem a dětmi rádi dodržujeme zvyky a obyčeje a k nim patří i tradice svatomartinské husy.
Role hlavního kuchaře jsem se letos ujala já sama, a tak místo do restaurace jsem zamířila do kuchyně, kde jsem vyrobila sváteční oběd.
Děti daly přednost variantě s bramborami na cibulce, s manželem jsme si na husičce pochutnali v kombinaci s domácím červeným zelím a také domácími bramborovými knedlíky.
Premiéra podle všech strávníků dopadla na jedničku a všichni se už těšíme, jak si to příští rok zopakujeme.
Na svačinu jsme si pak pochutnali na svatomartinských rohlíčcích, rovněž naší domácí výroby.
Hana Lalošáková
Také jste si letos pochutnali na svatomartinské huse? Pošlete nám snímky, ať už jste si ji pekli doma nebo jste byli na svatomartinské menu v restauraci. Snímky nebo i recept posílejte na e-mail: liba.matlova@denik.cz.