Nakonec Přerov domů přivezl 2 zlaté, 4 stříbrné, 6 bronzových a také 2 nominace do reprezentace na Mistrovství Evropy Juniorů v Bělehradě pro Vojtěcha Macháčka a Denisu Janáčkovou.

V kategorii do 23 let se nominoval i Vojtův starší bratr Jan, který momentálně závodí v barvách Dukly Praha. V Kategorii Juniorů Vojta kromě nominace získal i 3 bronzové medaile.

Den dětí Žákovice 2022.
Den dětí v Žákovicích pobavil

Jednu na singlu na 500metrové trati a zbývající dvě společně s Filipem Jahodou ze Sparty Praha na pětistovce a kilometru. Albert Šimek jako mladší junior společně s Ondřejem Hirschem z Kojetína vybojovali 2. místo na 1000 metrech.

Mezi dorostenci získal z Přerova nejvíce medailí Ondřej Neradil a to na singlkánoi na 1000 metrů a společně s Honzou Novákem získali pro Přerov na 500 metrech bronzové medaile, v tomto závodě je však předčil o rok mladší Vítek Příkopa, který společně Martinem Nováčkem z Týna nad Vltavou získal medaile stříbrné.

ZŠ Želatovská uspořádala tradiční školní triatlon.
ZŠ Želatovská uspořádala tradiční školní triatlon

V kategorii kanoistek na dvoustovce zvítězila Denisa Janáčková a s Lenkou Kotkovou společně získali bronz na 200 metrech a stříbro na 500metrové trati.

V nově vytvořené kategorii starších žáček, která vznikla kvůli velkému počtu závodníků v žákovských kategoriích, se na bedně dvakrát umístila Laura Csomová.

Historie přerovského Pivovaru Zubr, rok 1940.
RETRO: Pivovar Zubr má 150letou historii. Kdy získal svoje první ocenění?

Poprvé na 500 metrů, kde si dojela pro první místo a o den později dopádlovala na 2. místě na trati 200metrové.

Albert Šimek

Plumlovská přehrada byla budována v letech 1913 až 1914 a následně po ukončení I. světové války v letech 1921 až 1932.
RETRO: Jak se stavěla před více než 100 lety Plumlovská přehrada? Podívejte se
Velké Losiny nabízejí dobroty, které si můžete sníst v překrásném zámeckém parku.
Kam na výlet? Z velkolosinské pralinkárny s plným břichem do zámeckého parku